Antell Iiris

  • Marjaniementie 74, 00930 Helsinki
  • 0207702250
  • antell.iiris@antell.fi
  • Avoinna ma–to 8.00–14.30,pe8.00–14.00
  • Lounas ma–pe 10.45–13.00
  • Aamiainen ma–pe 8.00–9.00

Iiris-keskuksen tilavaraukset: https://www.nkl.fi/fi/kokouspalvelut

Viikolla 43 Ravintola Iiris avoinna ma 8.00-14.30, ti-to kello 8.00-17.00, pe kello 8.00-14.00.

Ravintolan terveiset

Tervetuloa itte tehdylle lounaalle!

Helpota elämääsi!

Muistathan, että meiltä saat raikkaat ja monipuoliset lounas- ja välipalavaihtoehdot myös mukaan pakattuna!

Lounas – viikko 43

(25.-31.10.2021)

Tiistai 26.10.

  • Valkosipulibroileri (L, G*, A), riisi (Veg, M, L, G*)
  • Falafel-pihvit (Veg, M, L, A), kurkkuraita (Veg, M, L, G*) #
  • Savukirjolohikeitto (L, G*, A)
  • Fetajuustosalaatti (L, G*, A)
  • Raparperi-mansikka vispipuuro (Veg, M, L, A)
  • Kasvismiestronekeitto (Veg, M, L, A)

Keskiviikko 27.10.

  • Paistettuja muikkuja (M, L, A), perunasose (L, G*, A)
  • Vegaaninen shepherds pie (Veg, M, L, A)
  • Rössypotut (M, L, A)
  • Kinkkusalaatti (M, L, G*, A)
  • Kookos-jogurttihyytelö (L, G*, A), mansikkakastike (Veg, M, L, G*)
  • Liha-perunavuoka (L, G*, A)

Torstai 28.10.

  • Karjalanpaisti (M, L, G*, A), keitetyt perunat (Veg, M, L, G*)
  • Vegaaniset linssipihvit (Veg, M, L, A), kapris-kermaviilikastike (L, G*, A)
  • Kasvishernekeitto (M, L, G*, A), pannukakku, hillo (L, A)
  • Katkarapusalaatti (M, L, G*, A)
  • Pannukakku, hillo (L, A)
  • Kalakeitto (L, G*, A)

Perjantai 29.10.

  • Lindströminmureke (L, A), krossattua perunaa (L, G*, A)
  • Nyhtökauralasagne (L, A)
  • Riistakeitto (L, G*, A)
  • Kananmunasalaatti (M, L, G*, A)
  • Jäätelö (L, G*, A)

(Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G*) Gluteeniton, valmistettu tiloissa joissa käsitellään ko. allergeenia (A) Sis. allergeeneja. Sisältää jotain seuraavista allergeeneista: munat ja munatuotteet, maito ja maitotuotteet, äyriäiset, nilviäiset, kala, maapähkinät, seesami, soija, rikkidioksidi ja sulfiitit, pähkinät, gluteenia sisältävät viljat, selleri, sinappi ja lupiini.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Ravintolapäällikkö

Maire   Sajaniemi

Maire Sajaniemi

Ravintolapäällikkö
020 770 2250

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta