Antell Iiris

  • Marjaniementie 74, 00930 Helsinki
  • 0207702250
  • [email]
  • Avoinna ma–to 8.00–17.00, pe 8.00–14.00
  • Lounas ma–to 10.45–13.00,pe10.45–12.30
  • Aamiainen ma–pe 8.00–9.00

Iiris-keskuksen tilavaraukset: https://www.nkl.fi/fi/kokouspalvelut

Ravintola Iiris avoinna viikolla 40: ma-to 8.00-14.30, pe. 8.00-14.00.

Ravintolan terveiset



                      

Lounas – viikko 40

(3.-9.10.2022)

Keskiviikko 5.10.

  • Uunikalaa (L, A), perunasose (L, G*, A)
  • Metsäsienilasagnette (L, A)
  • Jauhelihakeitto (M, L, G*, A)
  • Tauolla
  • Uuniomena (M, L, G*, A), vaniljakastike (L, G*, A)
  • Kebabia ja kasviksia (M, L, G*, A)

Torstai 6.10.

  • Makkarastroganof (M, L, A), keitetyt perunat (Veg, M, L, G*)
  • Caponata, Sisialainen munakoisopata (L, G*, A)
  • Kalakeitto (L, G*, A)
  • Tauolla
  • Suklaamousse (L, G*, A)
  • Porkkanasosekeitto (L, G*, A)

Perjantai 7.10.

  • Kinkku-ananaspizza (L, A)
  • Juuresrösti-fetapannu (L, G*, A)
  • Metsäsienikeitto (L, G*, A)
  • Tauolla
  • Puolukkaherkku (L, A)

(Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G*) Gluteeniton, valmistettu tiloissa joissa käsitellään ko. allergeenia (A) Sis. allergeeneja. Sisältää jotain seuraavista allergeeneista: munat ja munatuotteet, maito ja maitotuotteet, äyriäiset, nilviäiset, kala, maapähkinät, seesami, soija, rikkidioksidi ja sulfiitit, pähkinät, gluteenia sisältävät viljat, selleri, sinappi ja lupiini.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Ravintolapäällikkö

Maire   Sajaniemi

Maire Sajaniemi

Ravintolapäällikkö
020 770 2250

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta