Antell K-Caara Espoo

  • Piispantilantie 2, 02240 Espoo
  • 020 770 2320
  • antell.k-caara.espoo@antell.fi
  • Avoinna ma–pe 7.30–14.00
  • Lounas  10.30–13.00
  • Aamiainen  7.30–10.00

Ravintolan terveiset

 

 

Lounas – viikko 49

(30.11.-6.12.2020)

Keskiviikko 2.12.

  • Mannapuuroa (L, A)
  • Lammaspyöryköitä (L, A), Tummaa rosmariinikastiketta (M, G*, A)
  • Perunasosetta (L, G*, A)
  • Härkis-lehtikaalimoussaka (Veg, G*, A)
  • Kasviksia (Veg, M, G*, A)
  • Kasvissosekeittoa (L, G*, A)
  • Marjakiisseliä (Veg, A)
  • Vuolupossua (M, G*, A)

Torstai 3.12.

  • Ohrapuuroa (Veg, A)
  • Hedelmäistä kalkkunakastiketta (L, A)
  • Itte tehdyt peruna-sienipihvit (L, G*, A)
  • Riisiä (L, G*, A)
  • Paahdettuja juureksia (Veg, M, G*, A)
  • Lammaskaalikeittoa (M, G*, A)
  • Hedelmärahkaa (L, G*, A)
  • Salaattijuustosalaattia (L, G*, A)

Perjantai 4.12.

  • Riisipuuroa (Veg, L, G*, A)
  • Tonnikalapizzaa (M, G*, A)
  • Tomaatti-mozzarellapizzaa (VL, G*, A)
  • Kasviksia (Veg, G*, A)
  • Savuporo-juustokeittoa (L, G*, A)
  • Marja-marenkivaahtoa (L, A)
  • Broilersalaattia (M, G*, A)

(Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G*) Gluteeniton, valmistettu tiloissa joissa käsitellään ko. allergeenia (A) Sis. allergeeneja. Sisältää jotain seuraavista allergeeneista: munat ja munatuotteet, maito ja maitotuotteet, äyriäiset, nilviäiset, kala, maapähkinät, seesami, soija, rikkidioksidi ja sulfiitit, pähkinät, gluteenia sisältävät viljat, selleri, sinappi ja lupiini.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Ravintolapäällikkö

Kirsi  Kiviniemi

Kirsi Kiviniemi

Ravintolapäällikkö
020 770 2320

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta