Antell K-Caara Turku

  • Rieskalähteentie 89, 20300 Turku
  • 020 770 2327
  • antell.k-caara.turku@antell.fi
  • Avoinna ma–pe 8–15
  • Lounas  11–14

Ravintolan terveiset

 

 

Lounas – viikko 49

(30.11.-6.12.2020)

Keskiviikko 2.12.

  • Lammaspyöryköitä ja tzazikia (L, A), Paahdettuja perunoita (Veg, M, L, G*)
  • Härkis-lehtikaalimoussakaa (L, G*, A)
  • Sinappisia porkkanoita (Veg, M, L, G*, A)
  • Katkarapuja (M, L, G*, A)
  • Kananpoikaa (M, L, G*, A)
  • Raparperikiisseliä ja kermavaantoa (L, G*, A)

Torstai 3.12.

  • Possua hapanimelä kastikkeessa (M, L, G*, A), Riisiä (Veg, M, L, G*)
  • Mustapapupihvejä ja yrttikermaviiliä (L, A)
  • Savukinkkua (M, L, G*)
  • Yrttimarinoitua salaattijuustoa (L, G*, A)
  • Marjarahkaa (L, G*, A)

Perjantai 4.12.

  • Uunipaahdettua kirjolohta (L, A), Paahdettuja perunoita (Veg, M, L, G*), Paprikamajoneesia (M, L, G*, A)
  • Feta-kasvispizzaa (L, A)
  • Grillitomaatteja (Veg, M, L, G*)
  • Tex Mex-härkistä (M, L, G*, A)
  • Leipäjuustoa (G*, A)
  • Ohukaisia ja hilloa (L, A)

(Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G*) Gluteeniton, valmistettu tiloissa joissa käsitellään ko. allergeenia (A) Sis. allergeeneja. Sisältää jotain seuraavista allergeeneista: munat ja munatuotteet, maito ja maitotuotteet, äyriäiset, nilviäiset, kala, maapähkinät, seesami, soija, rikkidioksidi ja sulfiitit, pähkinät, gluteenia sisältävät viljat, selleri, sinappi ja lupiini.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Ravintolapäällikkö

Annukka  Holmström

Annukka Holmström

Ravintolapäällikkö
020 770 2154

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta