Antell Venla, Jyväskylä

«  Edellinen sivu

Kolmen ravintolan yhdistelmämme on sekä lounas- että tilausravintola. Meillä lounastaa paljon keskustan alueella liikkuvia sekä asuvia ihmisiä, ja kokoustilamme ovat ahkerasti erilaisten yritys- ja yksityisryhmien käytössä.

Meidät tunnetaan herkullisista lounaistamme, joissa aidot maut pääsevät oikeuksiinsa. Voit valita lounaasi monista eri vaihtoehdoista, ja ostaa tuotteitamme myös mukaasi. Ruokakin maistuu paremmalle kun se tarjoillaan ystävällisen hymyn kera - siitä pitää huolen ammattitaitoinen henkilökuntamme.

Tervetuloa viettämään mukavia hetkiä kanssamme!

Tarjoamme tilausryhmille erinomaiset kokous- ja juhlatilat, joissa voidaan järjestää kaikenkokoisia tilaisuuksia. Hyvän tilaisuuden täydentävät suussa sulavat tarjoilumme, jotka suunnittelemme sinun toiveidesi mukaan. Kokoustiloissamme on langaton verkkoyhteys ja kattavat av-laitteet.

Cygnaeuksenkadulla (Jyväskylän keskustassa) on tarjolla monenlaisia juhlatiloja, joissa mahdollisuus järjestää jopa yli 120 hengen tilaisuuksia buffet-tarjoiluineen.

Varattavissa olevat kokoustilat:

Cygnaeustalon juhlatilat
: Yhtenäinen juhlasali, joka muotoutuu tilaisuuksiin tarpeidenne mukaan. Tilassa on mahdollisuus järjestää jopa yli 120 hengen tilaisuuksia buffet-tarjoiluineen.

Anni-sali: Enimmillään 50 paikkainen kokoustila. Tilassa on videotykki ja langaton internet-yhteys. Käyntiosoite: Cygnaeuksenkatu 1.

Helmi-kabinetti: Enimmillään 44 paikkainen kabinetti. Tilassa on videotykki ja langaton internet-yhteys. Käyntiosoite: Cygnaeuksenkatu 1.

Emma-kabinetti: Enimmillään 10 paikkainen kabinetti. Käyntiosoite: Cygnaeuksenkatu 1.

Maaherransauna: 10 paikkainen saunatila Cygnaeustalossa. Tilassa mahdollisuus ruokailuun. Käyntiosoite: Cygnaeuksenkatu 1.

Lisätietoa varaustilanteesta, tilavuokrista ja tarjoilusta saat:

Antell-Ravintolat Oy
Cygnaeustalo
Cygnaeuksenkatu 1
40100 Jyväskylä
p. 020 770 2181, antell.venla@antell.fi

Palvelemme

ma-pe 8.00-14.30

Lounas
ma-pe 10.30-13.00

Katso lounaslista Tilaa lounaslista sähköpostiin
Anna palautetta meille

Yhteystiedot

Antell Venla, Jyväskylä
Cygnaeuksenkatu 1, 40100 Jyväskylä
p. 020 770 2181

Ravintolapäällikkö
p. 020 770 2181
antell.venla@antell.fi

Sijainti kartalla Puheluiden hinnat