Antell Kivitasku

  • Trukkikuja 3, 01360 Vantaa
  • 0407127190
  • [email]
  • Avoinna ma–pe 7.30–14.30
  • Lounas ma–pe 10.30–13.00
  • Aamiainen ma–pe 7.30–9.00

Ravintolan terveiset

Ravintolasalissamme on VTT:n hyväksymät virusten ja bakteerien torjuntaan tarkoitetut ilmanpuhdistuslaitteet.

Lounas – viikko 17

(22.-28.4.2024)

Maanantai 22.4.

  • Jauhelihatortillat,salsaa,quagamolea,creme fraichea,villiriisiä (L, A)
  • Kirjolohi-katkarapuapellaa,valkosipuliaiolia (L, G*, A)
  • Kasvissosekeitto (L, G*)

Tiistai 23.4.

  • Lammaspyörykät ja paprikakastiketta,paahdettuja kasviksia,jasminriisiä (L)
  • Kermainen lohikeitto (L, G*, A)
  • Basilika-tomaattikeitto (M, L, G*)

Keskiviikko 24.4.

  • Seitä Bordelaise,limejogurttia, tillipottuja (M, L, G*)
  • Bratwurstit,smetanassa haudutettua hapankaalia,curryperunat (L, G*, A)
  • Palsternakkasosekeitto (L, G*)

Torstai 25.4.

  • BBQ-broileria,vihannesriisiä,paahdettuja kasviksia (L, G*, A)
  • Kinkkukiusaus,pikkelöityjä kasviksia (L, G*, A)
  • Sipulikeitto (L, G*)

Perjantai 26.4.

  • Smetanahärkää, villiriisä, grillatuja kasviksia (L, G*, A)
  • Artisokkapastaa,parmesanraastetta (Veg, L, G*, A)
  • Purjo-perunasosekeitto (M, L, G*),

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G) Gluteeniton (A) Sis. allergeeneja. Kysy tarkemmat tiedot allergisoivista raaka-aineista henkilökunnalta.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Ravintolapäällikkö

Irma  Remekselä

Irma Remekselä

Ravintolapäällikkö
040 712 7190

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta