Antell Kivitasku

  • Trukkikuja 3, 01360 Vantaa
  • 0407127190
  • antell.kivitasku@antell.fi
  • Avoinna ma–pe 7.30–14.30
  • Lounas ma–pe 10.30–13.00
  • Aamiainen ma–pe 7.30–9.00

Ravintolan terveiset

Ravintolasalissamme on VTT:n hyväksymät virusten ja bakteerien torjuntaan tarkoitetut ilmanpuhdistuslaitteet.

Helpota elämääsi!

Muistathan, että meiltä saat raikkaat ja monipuoliset lounas- ja välipalavaihtoehdot myös mukaan pakattuna!

Meillä syöt turvallisesti!

Ravintolasalissamme on VTT:n hyväksymät virusten (Covid 19) ja bakteerien torjuntaan tarkoitetut Genano 450 -ilmanpuhdistuslaitteet.

Lounas – viikko 19

(10.-16.5.2021)

Tiistai 11.5.

  • Paistettua sitruskampelaa,tilli-sitruunakastiketta,keitetyt perunat (L)
  • Broilerlasagnea, sinappisia juureksia (L, A)

Keskiviikko 12.5.

  • Kanarialaiset jauhelihapihvit, paahdettu paprikakastike, perunasosetta (M, L, G*)
  • Kasvis-kaalikääryleet, puolukkasurvosta (L, G*, A)

Torstai 13.5.

Suljettu

Perjantai 14.5.

  • Häränliha-burger, majoneesia, punasipulia, lohkoperunat (L, A)
  • Wokattuja kasviksia ja nuudeleita chili-sesamkastikkeessa (L, G*, A)

(Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G*) Gluteeniton, valmistettu tiloissa joissa käsitellään ko. allergeenia (A) Sis. allergeeneja. Sisältää jotain seuraavista allergeeneista: munat ja munatuotteet, maito ja maitotuotteet, äyriäiset, nilviäiset, kala, maapähkinät, seesami, soija, rikkidioksidi ja sulfiitit, pähkinät, gluteenia sisältävät viljat, selleri, sinappi ja lupiini.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Ravintolapäällikkö

Irma  Remekselä

Irma Remekselä

Ravintolapäällikkö
040 712 7190

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta