Antell Kivitasku

  • Trukkikuja 3, 01360 Vantaa
  • 0407127190
  • [email]
  • Avoinna ma–pe 7.30–14.30
  • Lounas ma–pe 10.30–13.00
  • Aamiainen ma–pe 7.30–9.00

Ravintolan terveiset

Ravintolasalissamme on VTT:n hyväksymät virusten ja bakteerien torjuntaan tarkoitetut ilmanpuhdistuslaitteet.

Lounas – viikko 40

(2.-8.10.2023)

Maanantai 2.10.

  • Maissipaneroitua broilerinfilettä ja currykastiketta,lime-kasvisriisi (L, G*, A)
  • Riistakiusaus,puolukkaa ja herkkukurkkua (L, G*, A)
  • Kukkakaalikeitto (L, G*)

Tiistai 3.10.

  • Jauhelihapihvit ( itte tehty),metsäsienikastike,hasselbackan perunavuoka,paahdettuja juureksia (L, G*)
  • Punajuuri-vuohenjuustokiusaus (L, G*, A)
  • Myskikurpitsakeitto (M, L, G*)

Keskiviikko 4.10.

  • Peshawarin lammascurry,mausteita riisiä,höyrytettyja kasviksia (L, G*)
  • Kanatortillat,salsaa,quagamolea,creme fraiche,sipulia (L, G*, A)
  • Tomaatti-vuohenjuustokeitto (L, G*)

Torstai 5.10.

  • Paneroitu kalaleike,voi-valkoviinikastike (L, A)
  • Nakkikastike,perunasose,paahdettuja kasviksia (L, G*, A)
  • Juustomesterin kasviskeitto (L, G*)

Perjantai 6.10.

  • Burgundin lihapata,aurajuustoperunat/riisi,uunikasviksia (L, G*, A)
  • Kasvis-fetapannu ja paistettu kananmuna (Veg, L, G*, A)
  • Kasvissosekeitto (M, L, G*),

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G*) Gluteeniton, valmistettu tiloissa joissa käsitellään ko. allergeenia (A) Sis. allergeeneja. Sisältää jotain seuraavista allergeeneista: munat ja munatuotteet, maito ja maitotuotteet, äyriäiset, nilviäiset, kala, maapähkinät, seesami, soija, rikkidioksidi ja sulfiitit, pähkinät, gluteenia sisältävät viljat, selleri, sinappi ja lupiini.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Ravintolapäällikkö

Irma  Remekselä

Irma Remekselä

Ravintolapäällikkö
040 712 7190

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta