Antell Kuohu

  • Hiomotie 32, 00380 Helsinki
  • 020 770 2302
  • [email]
  • Avoinna ma–pe 7.45–14.30
  • Kahvila ma–pe 7.45–14.30
  • Lounas ma–pe 11.00–13.30
  • Aamiainen ma–pe 8.00–9.30

Ravintolan terveiset

Olemme avoinna klo: 7.45-14.30, tervetuloa!

Lounas tarjolla klo: 11.00-13.30

Uutta Suomessa: Ruokalistamme on tekoälyn optimoima
annathan palautetta, kuinka onnistuimme!

Lounas – viikko 13

(27.3.-2.4.2023)

Keskiviikko 29.3.

  • Dillinger-pastavuoka (L, A)
  • Igorin kanaa (L, G*, A)
  • Shakshuka (Veg, M, G*, A)
  • Kahden kalankeitto (L, G*, A)
  • Kvinoa-riisiä (M, G*, A)
  • Paahdetut ruusukaalit (Veg, M, G*, A)
  • Kahvi
  • Appelsiinikiisseli & Kermavaahto (M, L, G*, A)
  • Satay-tofu tai Gremolata kanasalaatti (M, G*, A)

Torstai 30.3.

  • Tulista smetana-uunimakkara (L, G*, A)
  • Tonnikalalasagne (L, A)
  • Butter Tofu (Veg, M, G*, A)
  • Hernekeitto (M, G*, A)
  • Perunamuusi (L, G*, A)
  • Riisi (M, G*, A)
  • Päivän kasvislisuke (Veg, M, G*)
  • Kahvi
  • Pannukakku, hillo ja kermavaahto (L, A)
  • Aioli-katkarapu tai Inkivääri-kalkkuna salaatti (M, G*, A)

Perjantai 31.3.

  • Intialainen kanapata (M, G*, A)
  • Paneroitua hietakampelaa (M, A), Tilli-kermaviilikastike (L, G*, A)
  • Juures-soijavuoka (L, G*, A)
  • Naudanliha-borssikeitto (M, G*, A)
  • Yrttinen kvinoa-riisi (Veg, M, G*, A), Kermaperunat (L, G*, A)
  • Seesamsiemenillä maustettua parsakaalia (Veg, M, G*, A)
  • Kahvi
  • Mokkapalat (L, A)
  • Välimerenjuustosalaatti (L, G*, A)

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G*) Gluteeniton, valmistettu tiloissa joissa käsitellään ko. allergeenia (A) Sis. allergeeneja. Sisältää jotain seuraavista allergeeneista: munat ja munatuotteet, maito ja maitotuotteet, äyriäiset, nilviäiset, kala, maapähkinät, seesami, soija, rikkidioksidi ja sulfiitit, pähkinät, gluteenia sisältävät viljat, selleri, sinappi ja lupiini.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Wednesday 29.3.

  • Dillinger-pasta dish (L, A)
  • Igor's chicken (L, G*, A)
  • Shakshuka (Veg, D, G*, A)
  • Two fish soup (L, G*, A)
  • Quinoa -rice (D, G*, A)
  • Roasted Brussels Sprouts (Veg, D, G*, A)
  • Coffee
  • Orange jelly & Whipped cream (D, L, G*, A)
  • Satay-tofu or Gremolata chicken salad (D, G*, A)

Thursday 30.3.

  • Heat the sour cream oven sausage (L, G*, A)
  • Tuna lasagne (L, A)
  • Butter tofu (Veg, D, G*, A)
  • Pea soup (D, G*, A)
  • Mashed potatoes (L, G*, A)
  • Rice (D, G*, A)
  • Vegetable side dish of the day (Veg, D, G*)
  • Coffee
  • Pancakes, jam and whipped cream (L, A)
  • Aioli-shrimp or ginger-turkey salad (D, G*, A)

Friday 31.3.

  • Indian Chicken Stew (D, G*, A)
  • Breaded sand flounder (D, A), Dill-sourcream sauce (L, G*, A)
  • Root soy casserole (L, G*, A)
  • Beef-borscht soup (D, G*, A)
  • Herbal quinoa-rice (Veg, D, G*, A), Cream potatoes (L, G*, A)
  • Broccoli flavored with sesame seeds (Veg, D, G*, A)
  • Coffee
  • Chocolate cake (L, A)
  • Mediterranean cheese salad (L, G*, A)

We reserve the right to changes. (Veg) Vegan (D) Dairy free (L) Lactose free (LL) Low in lactose (G*) Gluten free, produced in facilities where the allergen is handled (A) Includes allergens. Includes some of the following allergens: eggs and egg products, milk and dairy products, shellfish, molluscs, fish, peanuts, sesame, soya, sulphur dioxide and sulphites, nuts, cereal’s containing gluten, celery, mustard and lupin.
We use meat from Finland. We will notify in writing if the origin is some other country.

Ravintolapäällikkö

Piia  Eliasson

Piia Eliasson

Ravintolapäällikkö
020 770 2302

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta