KV2

  • Kyytitie 3, 01300 Vantaa
  • 050 503 0009
  • kv2.antell@kesko.fi
  • Avoinna ma–pe 00.00–17.30, la 9.00–12.00
  • Lounas ma–pe 9.30–12.30, la 10.00–11.00
  • Aamiainen ma–pe 4.30–8.45

Päivällinen ma-pe 15.30 - 17.00
Keittiömestarimme tavoitat numerosta 050 592 3302

Maistuvaa huomenta

Aamiainen on päivän tärkein ateria, kertovat ravitsemusekspertit. Nauti maukas ja ravitseva aamiainen meillä!

Lounas – viikko 13

(25.-31.3.2019)

Tiistai 26.3.

  • Tex-mex jauhelihakastike sis. valkosipulia (M, G*, A) , Nacho maissilastu (M, G*), Riisi ()
  • Kalakeitto lohesta ja seistä (L, G*, A)
  • Härkispihvit (Veg, M, A) , Riisi ()
  • Linssikeitto (Veg, M, G*)
  • Paahdettu broilerinfilee (M, G*)
  • Boysenmarjakiisseli (Veg, M, G*)

Keskiviikko 27.3.

  • Kinkku-ananaspizza (L, A)
  • Massamancurry kalkkuna (L, G*, A) , Basmatiriisi ()
  • Gruusialainen kasviskaalilaatikko kidneypavuilla sis. valkosipulia (L, G*, A)
  • Pinaattikeitto (L, G*, A) , Kananmuna (G*)
  • Tonnikala (M, G*, A)
  • Päärynä-sitruunamelissasmoothie (G*, A)

Torstai 28.3.

  • Pekoniset jauhelihapihvit (L, A) , Ruskea kastike (L, G*), Paahdettu peruna ()
  • Paella Valencia ( valkosipulia, kanaa, kalaa, katkarapuja, äyriäisiä ) (M, G*, A)
  • Tofu-ratatouille (Veg, M, L, G*) , Ohraa ()
  • Härkis-kasvishernekeitto (Veg, M, G*)
  • Pulled pork (M, G*)
  • Omena-kaurapaistos (L, A)

Perjantai 29.3.

  • Broilerin rintafilettä (M, G*) , Seesam-inkiväärimajoneesi (M, G*, A), Pilahviriisi ()
  • Kalaa curry-kookoskastikkeessa (M, G*) , Riisi ()
  • Kasvispihvi (L, A) , Seesam-inkiväärimajoneesi (M, G*, A)
  • Metsäsienikeitto (L, G*, A)
  • Maustettu lihapyörykkä (L, A)
  • Mangomousse (L, G*, A)

Lauantai 30.3.

  • Juustoinen kinkkukastike (L, G*, A) , Pastaa ()
  • Falafelpyörykät (Veg, M, A) , Minttukastike (L, G*, A), Riisi ()
  • Marjasalaatti (Veg, M, G*) , Kermavaahto (L, G*, A)

(Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G*) Gluteeniton, valmistettu tiloissa joissa käsitellään ko. allergeenia (A) Sis. allergeeneja. Sisältää jotain seuraavista allergeeneista: munat ja munatuotteet, maito ja maitotuotteet, äyriäiset, nilviäiset, kala, maapähkinät, seesami, soija, rikkidioksidi ja sulfiitit, pähkinät, gluteenia sisältävät viljat, selleri, sinappi ja lupiini.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen

Ravintolapäällikkö

Tarja  Sundström

Tarja Sundström

Ravintolapäällikkö
050 503 0011

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta