Lahden Vi­ras­to­ta­lo

  • Kirkkokatu 12, 15140 Lahti
  • 0207702242
  • 7420@antell.fi
  • Avoinna ma–pe 8.00–14.30
  • Lounas ma–pe 10.30–13.30

Maistuvaa huomenta

Aamiainen on päivän tärkein ateria, kertovat ravitsemusekspertit. Nauti maukas ja ravitseva aamiainen meillä!

Lounas – viikko 13

(25.-31.3.2019)

Tiistai 26.3.

  • Sitruunaista mantelikalaa ja rakuuna porkkanat (L, G*, A)
  • Tex Mex jauhelihakastiketta ja rakuunaporkkanat (M, L, G*, A)
  • Härkkispihvit ja tummaa riisiä (Veg, M, L, G*, A)
  • Lapin ukon keittoa (L, G*, A)

Keskiviikko 27.3.

  • Hampurin haukea, persilja perunat ja hunajaporkkanoita (L, G*, A)
  • Tomaattiset possunkyljykset, paahdettua punajuurta (M, L, G*, A)
  • Gruusialaista kasviskaalilaatikkoa ja puolukkasurvosta (L, G*, A)
  • Juuressosekeittoa (L, G*, A)

Torstai 28.3.

  • Paella Valencia, sitruunalohkoja,paahdettua porkkanaa ja punasipulia (M, L, G*, A)
  • Lammasryöryköitä minttukastikkeessa, paahdettua porkkanaa ja punasipulia (L, A)
  • Juurespihvit ja kermaviilikastiketta (L, A)
  • Hernekeittoa ja sipulia (M, L, VL, G*)

Perjantai 29.3.

  • Ruispaneroitu kananpojan leike, seesam-inkiväärimajoneesia (L, A) , Paahdettuja lohkoperunoita (M, L, G*, A)
  • Uuniperunat ja kasvistäytettä (L, G*, A)
  • Kesäkurpitsapaistosta (M, G*)
  • Herkkusienikeittoa ja krutonkia (L, A)

(Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G*) Gluteeniton, valmistettu tiloissa joissa käsitellään ko. allergeenia (A) Sis. allergeeneja. Sisältää jotain seuraavista allergeeneista: munat ja munatuotteet, maito ja maitotuotteet, äyriäiset, nilviäiset, kala, maapähkinät, seesami, soija, rikkidioksidi ja sulfiitit, pähkinät, gluteenia sisältävät viljat, selleri, sinappi ja lupiini.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen

Ravintolapäällikkö

Pirkko  Malinen

Pirkko Malinen

Ravintolapäällikkö
0207702242

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta