Juuri nyt: Tervetuloa Antell Larsiin Stella Business Parkkiin!

Antell Lars

  • Lars Sonckin kaari 10, 02600 Espoo
  • 020 770 2147
  • [email]
  • Avoinna ma–pe 10.45–13.30,  
  • Lounas ma–pe 10.45–13.30

Aamiais-, kokous-, ja kahvilapalvelut tarjolla Antell Stellan puolella.

Ravintolan terveiset

Antell Larsin bistro-tyylinen street food tarjoillaan lautasannoksina rennolla fiiliksellä. Listalta löytyy päivittäin ainakin hampurilainen ja ruokaisa salaatti tai keitto. Meillä vietät myös kivat lounaspalaverit ja rentouttavat kahvihetket tiimisi tai asiakkaidesi kanssa.

Kohta on aika kääntää ajatukset jouluun

Suunnitellaan yhdessä, miten juhlistatte joulua toimistolla. Katetaanko tänä vuonna Antellin joulupuuro, jouluinen glögihetki, joululounas vai pikkujoulutarjoilut? Kysy tarkempaa tarjousta ravintolastasi.

Lounas – viikko 50

(9.-15.12.2024)

Maanantai 9.12.

  • Hot and sour -kanakeittoa (A, G*, L, M)
  • Jauhelihatacoja (G*, L, M)
  • Ranskankerma, laktoositon
  • Pico de gallo - mausteista tomaattisalsaa (A, G*, L, M, Veg)
  • Jalapenoviipale
  • Grilliburgeri pekonilla (A, L)
  • Bataattiranskalaiset, pa
  • Härkä-nuudeliwokkia hoisin-kastikkeella (A, G*, L, M)
  • Wellnessbowl (A, G*, L, M)
  • Kylmäsavukirjolohiviipale
  • Salviabroileria ja paprikakastiketta (A, G*, L)
  • Mariannerahkaa (A, G*, L)

Tiistai 10.12.

  • Hot and sour -kanakeittoa (A, G*, L, M)
  • Jauhelihatacoja (G*, L, M)
  • Ranskankerma, laktoositon
  • Pico de gallo - mausteista tomaattisalsaa (A, G*, L, M, Veg)
  • Jalapenoviipale
  • Grilliburgeri pekonilla (A, L)
  • Bataattiranskalaiset, pa
  • Härkä-nuudeliwokkia hoisin-kastikkeella (A, G*, L, M)
  • Wellnessbowl (A, G*, L, M)
  • Kylmäsavukirjolohiviipale
  • Salviabroileria ja paprikakastiketta (A, G*, L)

Keskiviikko 11.12.

  • Bouillabaisse - ranskalaista kalakeittoa (A, G*, L, M)
  • Tostada - tortilloja rapealla kanalla (A, L)
  • Grilliburgeri kreikkalaisittain (A, L)
  • Herkkusienipastaa (A, L)
  • Halloumi, laktoositon
  • Tumma balsamicokastike
  • Poke bowl, katkarapu (A, G*, L, M)
  • Karamellisoitua possunkylkeä (A, G*, L, M)
  • Palsternakkapyree (A, G*, L)
  • Myskikurpitsapyree (A, G*, L)
  • Punaviinikastiketta (A, G*, L, M)
  • Raitajuuri

Torstai 12.12.

  • Bouillabaisse - ranskalaista kalakeittoa (A, G*, L, M)
  • Tostada - tortilloja rapealla kanalla (A, L)
  • Grilliburgeri kreikkalaisittain (A, L)
  • Herkkusienipastaa (A, L)
  • Halloumi, laktoositon
  • Tumma balsamicokastike
  • Poke bowl, katkarapu (A, G*, L, M)
  • Karamellisoitua possunkylkeä (A, G*, L, M)
  • Palsternakkapyree (A, G*, L)
  • Myskikurpitsapyree (A, G*, L)
  • Punaviinikastiketta (A, G*, L, M)
  • Raitajuuri

Perjantai 13.12.

  • Bouillabaisse - ranskalaista kalakeittoa (A, G*, L, M)
  • Tostada - tortilloja rapealla kanalla (A, L)
  • Grilliburgeri kreikkalaisittain (A, L)
  • Herkkusienipastaa (A, L)
  • Halloumi, laktoositon
  • Tumma balsamicokastike
  • Poke bowl, katkarapu (A, G*, L, M)
  • Karamellisoitua possunkylkeä (A, G*, L, M)
  • Palsternakkapyree (A, G*, L)
  • Myskikurpitsapyree (A, G*, L)
  • Punaviinikastiketta (A, G*, L, M)
  • Raitajuuri

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G) Gluteeniton (A) Sis. allergeeneja. Kysy tarkemmat tiedot allergisoivista raaka-aineista henkilökunnalta.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Ravintolapäällikkö

Kalle  Kontu

Kalle Kontu

Ravintolapäällikkö
020 770 2090

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta