Aidosti hyvää - joka päivä

Herkulliset rukiiset ja vaaleat ruokaleivät, kahvileivät, ja ainutlaatuiset, käsin leivotut konditoriatuotteet – niistä Antellin leipomo tunnetaan!

Antellin maukkaista ja luonnollisista lähileivistä saat hyvää oloa jokaiseen päivään. Leivissämme on runsaasti hyviä kuituja, puhtaita raaka-aineita ja suomalaista täysjyväviljaa - eikä mitään turhaa! 

Ihanat "makiat" herkkumme taas hellivät makeasti niin arjessa kuin juhlassa. Leipureidemme ja kondiittoreidemme osaavissa käsissä syntyvät Antellin tuotteet odottavat sinua vähittäiskaupoissa ja kahvila-leipomomyymälöissämme tuoreina ja maistuvina. 

TUOTEHAUN avulla löydät kaikki valikoimassamme olevat tuotteet. Voit hakea tuotteita erityisruokavalion tai tuoteominaisuuksien, esim. runsaskuituisuuden perusteella. Ttiedot allergeeneista löydät tuotteidemme pakkauksista sekä nettisivujemme tuotehausta. Tuotehaussa voit kätevästi valita ne allergeenit, joita haluat välttää ja haku etsii sinulle sopivat tuotteet.

Myös kausituotteet, kuten laskiaispullat, runebergintortut ja marjaherkut päivittyvät www-sivuillemme aina ennen kyseistä kautta.

Antell Makumaisterit

Antell Makumaisterit -kuluttajaraati koostuu henkilöistä, jotka jakavat mielenkiinnon suolaisia ja makeita leipomotuotteita kohtaan, haluavat olla mukana kehittämässä ja kertomassa oman näkemyksensä niin tuotteista kuin viestinnästä ja kaikesta, mikä liittyy oman ostopäätösten tekemiseen. Antell Makumaistereihin voi liittyä jäseneksi kuka tahansa täysi-ikäinen pullien, kakkujen, leivonnaisten, sämpylöiden, ruis- ja kauraleipien ystävä. 

Miksi Antell Makumaistereihin kannattaa kuulua?

Antell Makumaisterit -kuluttajaraadille lähetetään kyselyjä sähköpostitse, ja vastaamalla niihin raadin jäsen kerryttää pistetiliä. Tietyin etapein palkitsemme vastaajia tuotelahjoilla ja muilla yllätyksillä. Samalla viestimme uutuustuotteistamme sekä ajankohtaisista kampanjoista. 
Kuluttajaraatiin kuuluvat saavat myös mahdollisuuden osallistua testiryhmiin, joissa he pääsevät kokeilemaan erilaisia tuotteita ja makuelämyksiä. 

Haku raatiin on tällä hetkellä sulkeutunut, mutta avautuu taas uudestaan myöhemmin. Tervetuloa maukkaaseen yhteisöön!