Hero-kuva

Parempaa makeaa, makealla asenteella

Suussasulavaa omenahyvettä, raikkaita raakakakkuja, munkkeja, viinereitä ja runsaasti muita maan parhaita herkkuja. Antellin pitkät perinteet, tuoreet ideat ja kotimaiset raaka-aineet muuttuvat taitavissa käsissä ihaniksi makuelämyksiksi joka päivä.

Antellin itte leivotuissa tuotteissa maku onkin kaikki kaikessa. Sillä kun herkutellaan, herkutellaan kunnolla. Nautitaan arjesta, viedään ystävälle pehmeä pulla, maistellaan trendejä, juhlitaan, yllätetään, jaetaan hyvää ja heittäydytään elämään makealla asenteella.

Puhtaista raaka-aineista syntyy aitoa

Antellin leipurit ja kondiittorit suosivat leivonnassa laadukkaita raaka-aineita. Laatu ja puhtaus syntyvät muun muassa suomalaisista raaka-aineista, joita suosimme. Käyttämämme vilja on suomalaista, sokeri luonnon sokeria sekä leivonnassa tarvittava rasva hyvälaatuista margariinia ja aitoa voita.

Ihania klassikoita ja uutuuksia

Käsityöperinne on siirtynyt Antellilla sukupolvelta toiselle ja osa tuotteistamme leivotaan edelleen yli 130 vuotta sitten kehitetyillä resepteillä. Erilaiset sesongit ja juhlat näkyvät luonnollisesti tarjonnassamme, mutta tiettyjä klassikoita, kuten Omenahyvettä, Sacherkakkua tai rakastettuja Hillomunkkeja tarjoamme paremman makean ystäville ympäri vuoden.

Makeat välikuva

Muhkeita makuelämyksiä ja muotoja

Me Antellilla ajattelemme, että herkkuhetkien pitää olla oikeasti herkullisia. Leivosten, kakkujen, pullien ja muiden makeiden nautintojen pitää hurmata maulla, mutta myös ulkonäöllä ja tuoksulla. Kun lautasella oleva makuelämys puhuttelee kaikkia aisteja, silloin se on sitä parempaa makeaa.

Makeat välikuva

Taidolla ja sydämellä itte leivottua

Antellilla leivotaan joka aamu ja päivä maku edellä -asenteella. Itte leivottu tarkoittaakin kaikessa yksinkertaisuudessaan laadukkaista raaka-aineista valmistettuja herkkuja, joissa maku on aina pääosassa. Ja koska leipominen on meillä perinteistä käsityötä, osaajiemme persoonallinen kädenjälki ja intohimo sokurileivontaan näkyy ja maistuu jokaisessa tuotteessamme.