Log in Bistro

  • Microkatu 1, 70210 Kuopio
  • 020 770 2198
  • 6950@antell.fi
  • Avoinna ma–pe 10.00–16.00
  • Lounas ma–pe 10.30–13.30

Ravintolan terveiset

Tervetuloa meille!

Maistuvaa huomenta

Aamiainen on päivän tärkein ateria, kertovat ravitsemusekspertit. Nauti maukas ja ravitseva aamiainen meillä!

Lounas – viikko 12

(18.-24.3.2019)

Tiistai 19.3.

  • Salaattipöytä linjastosta+lämmin lisäke (A) #
  • PUNAJUURISOSEKEITTOA, WASABIMOUSSEA (L, G*, A) #
  • NAKKIKASTIKETTA, PERUNOITA (L, G*, A) #
  • JAUHELIHATORTILLOITA, BASILIKAKERMAVIILIÄ (L, A) #

Keskiviikko 20.3.

  • Salaattipöytä linjastosta+lämmin lisäke (A) #
  • LIHAKEITTOA (M, L, G*, A) #
  • LOHIMUREKEPIHVEJÄ, PERUNOITA (G*, A) , TILLIKERMAVIILIÄ (L, G*, A) #
  • Feta-coscous täytettyjä paprikoita, valkosipulijogurttia (L, A)

Torstai 21.3.

  • Salaattipöytä linjastosta+lämmin lisäke (A) #
  • Kermaista lohikeittoa (L, G*, A) #
  • JAUHELIHABOLOGNAISEA (M, L, G*, A) , Pasta (A) #
  • Kasvishampurilainen (A) , Kurkkumajoneesia (M, L, G*, A) #

Perjantai 22.3.

  • Salaattipöytä linjastosta+lämmin lisäke (A) #
  • Tomaatti-mozzarellakeittoa (G*, A) #
  • Salami-possukastiketta, perunoita (L, G*, A) #
  • Tonnikalapizzaa, yrttíöljyä (L, A)

Tuesday 19.3.

  • (A) #
  • (L, G*, A) #
  • FRANKFURTERSAUCE, POTATOES (L, G*, A) #
  • MINCED MEAT TORTILLAS, BASILIKASAUCE (L, A) #

Wednesday 20.3.

  • (A) #
  • MEATSOUP (M, L, G*, A) #
  • (G*, A) , DILLSAUCE (L, G*, A) #
  • STUFFED PEPPERS (FETA AND COUSCOUS), GARLIC YOGHURT (L, A)

Thursday 21.3.

  • (A) #
  • Creamy salmonsoup (L, G*, A) #
  • Bolognaisesauce (M, L, G*, A) , Pasta (A) #
  • Vegatable hamburger (A) , Cucumber mayonnaise (M, L, G*, A) #

Friday 22.3.

  • (A) #
  • (G*, A) #
  • Salami-porksauce, potatoes (L, G*, A) #
  • Tunapizza, herb oil (L, A)

(Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G*) Gluteeniton, valmistettu tiloissa joissa käsitellään ko. allergeenia (A) Sis. allergeeneja. Sisältää jotain seuraavista allergeeneista: munat ja munatuotteet, maito ja maitotuotteet, äyriäiset, nilviäiset, kala, maapähkinät, seesami, soija, rikkidioksidi ja sulfiitit, pähkinät, gluteenia sisältävät viljat, selleri, sinappi ja lupiini.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen

Ravintolapäällikkö

Pasi  Kolehmainen

Pasi Kolehmainen

Ravintolapäällikkö
020 770 2198

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta