Log in Bistro

  • Microkatu 1, 70210 Kuopio
  • 020 770 2198
  • 6950@antell.fi
  • Avoinna ma–pe 10.00–16.00
  • Lounas ma–pe 10.30–13.30

Ravintolan terveiset

Tervetuloa meille!

Maistuvaa huomenta

Aamiainen on päivän tärkein ateria, kertovat ravitsemusekspertit. Nauti maukas ja ravitseva aamiainen meillä!

Lounas – viikko 13

(25.-31.3.2019)

Tiistai 26.3.

  • Salaattipöytä linjastosta+lämmin lisäke (A) #
  • Juustoista parsakaalisosekeittoa (L, G*, A) #
  • Ranskalaista kalakastiketta (L, G*, A) , Pastaa (M, L, A) #
  • Paholaisen kanaleipä (L, A) #

Keskiviikko 27.3.

  • Salaattipöytä linjastosta+lämmin lisäke (A) #
  • Chorizolla maustettua kalakeittoa (M, L, G*, A) , Creme fraichea (L, G*, A) #
  • Kinkku-pekonipastavuokaa (L, A) #
  • Uuniperunoita, cheddarjuustotäytettä (VL, G*, A)

Torstai 28.3.

  • Salaattipöytä linjastosta+lämmin lisäke (A) #
  • Hernekeittoa (L, G*, A) , Pannukakkua ja hilloa (L, A) #
  • Broilerikiusausta (L, G*, A) #
  • Paprika-feta-sipulipannupizzaa (L, A)

Perjantai 29.3.

  • Salaattipöytä linjastosta+lämmin lisäke (A) #
  • Pinaattikeittoa, kananmuna (L, A) #
  • Chili con carnea, riisiä (M, L, G*, A) #
  • Pulled pork tacoja, ruohosipuli-kermaviiliä (L, G*, A)

Tuesday 26.3.

  • (A) #
  • Cheesy broccoli puresoup (L, G*, A) #
  • Fishsauce (L, G*, A) , Pasta (M, L, A) #
  • Devil's chickenbread (L, A) #

Wednesday 27.3.

  • (A) #
  • Chorizo-fishsoup (M, L, G*, A) , Creme fraiche (L, G*, A) #
  • Ham-baconpastabake (L, A) #
  • Baked potatoes, cheddar filling (VL, G*, A)

Thursday 28.3.

  • (A) #
  • Peasoup (L, G*, A) , Pancakes&jam (L, A) #
  • Chicken-potatobake (L, G*, A) #
  • Paprika-feta-onionpanpizza (L, A)

Friday 29.3.

  • (A) #
  • Spinach soup, boiled egg (L, A) #
  • Chili con carne, rice (M, L, G*, A) #
  • Pulled pork tacos, sourcream with chives (L, G*, A)

(Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G*) Gluteeniton, valmistettu tiloissa joissa käsitellään ko. allergeenia (A) Sis. allergeeneja. Sisältää jotain seuraavista allergeeneista: munat ja munatuotteet, maito ja maitotuotteet, äyriäiset, nilviäiset, kala, maapähkinät, seesami, soija, rikkidioksidi ja sulfiitit, pähkinät, gluteenia sisältävät viljat, selleri, sinappi ja lupiini.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen

Ravintolapäällikkö

Pasi  Kolehmainen

Pasi Kolehmainen

Ravintolapäällikkö
020 770 2198

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta