Juuri nyt: Olemme taas avoinna, tervetuloa!

Antell Log in Bistro

  • Microkatu 1, 70210 Kuopio
  • 020 770 2198
  • 6950@antell.fi
  • Avoinna ma–pe 10.00–14.30
  • Lounas ma–pe 10.30–13.30

Ravintolan terveiset

Asioithan meillä vain terveenä. Ravintolassamme tulee noudattaa turvavälejä muihin (1metri) !

Opiskelijat! Voit ostaa nyt poikkeuksellisesti takeaway-lounaan itsellesi kahdelle päivälle opiskelijahintaan. Tätä kannattaa hyödyntää varsinkin jos esimerkiksi teet opintoja etänä tai lauantaisin!

 

Take away salaatit

Hae meiltä itte tehdyt valmiit annossalaatit nyt vitriinistä mukaan 8,50€/kpl.

Hävikkiruoka

Myymme hävikkiruokaa asiakkaille kotiin edullisesti lounasajan päätyttyä. Ma-pe klo 13.30-13.45.

Lounas – viikko 39

(21.-27.9.2020)

LOG IN BISTRO Lounas klo 10.30-13.30. Hävikkiruuan myynti alkaa 15min ennen lounaan loppumista.

Tiistai 22.9.

  • Salaattipöytä linjastosta+lämmin lisäke (A) #
  • CHILILLÄ MAUSTETTUA KALAKEITTOA (L,G*,A) #
  • NAKKILAJITELMA (L,M,G*,A), LOHKOPERUNOITA, KURKKUSALAATTIA #
  • KASVIS-ANANASHAMPURILAINEN (L,A), PAPRIKAMAJONEESIA (L,M,G*,A)
  • LOUNASBUFFET

Keskiviikko 23.9.

  • Salaattipöytä linjastosta+lämmin lisäke (A) #
  • LIHAKEITTOA (L,M,G*,A) #
  • KANAA VIHERPIPPURIKASTIKKEESSA (L,G*,A), RIISIÄ #
  • TONNIKALA-TOMAATTIPANNUPIZZAA (L,A)
  • LOUNASBUFFET

Torstai 24.9.

  • Salaattipöytä linjastosta+lämmin lisäke (A) #
  • TOMAATTI-PESTOKEITTOA (L,G*,A), SOIJAROUHETTA #
  • CHICKEN WINGS (L,M,G*,A), LOHKOPERUNOITA, CHILIMAJONEESIA (L,M,G*,A)
  • LOUNASBUFFET

Perjantai 25.9.

  • Salaattipöytä linjastosta+lämmin lisäke (A) #
  • SYKSYISTÄ KANAKEITTOA (L,M,G*,A) #
  • SAVULOHIKASTIKETTA (L,G*,A), PASTAA #
  • PEPPERONI-PANNUPIZZAA (L,A), VALKOSIPULIMAJONEESIA (L,M,G*,A)
  • LOUNASBUFFET

(Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G*) Gluteeniton, valmistettu tiloissa joissa käsitellään ko. allergeenia (A) Sis. allergeeneja. Sisältää jotain seuraavista allergeeneista: munat ja munatuotteet, maito ja maitotuotteet, äyriäiset, nilviäiset, kala, maapähkinät, seesami, soija, rikkidioksidi ja sulfiitit, pähkinät, gluteenia sisältävät viljat, selleri, sinappi ja lupiini.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

LOG IN BISTRO Lunch 10.30-13.30 o'clock.

Tuesday 22.9.

  • Salad lunch (A) #
  • FISHSOUP WITH CHILI #
  • FRANKFURTER SELECTION, POTATO WEDGES, CUCUMBER-SALAD #
  • VEGETABLE-PINEAPPLE HAMBURGER, PAPRIKA MAYONNAISE
  • LUNCHBUFFET

Wednesday 23.9.

  • Salad lunch (A) #
  • MEATSOUP #
  • CHICKENSAUCE WITH GREENPEPPER, RICE #
  • TUNA-TOMATO PANPIZZA
  • LUNCHBUFFET

Thursday 24.9.

  • Salad lunch (A) #
  • TOMATO-PESTOSOUP, SOY #
  • CHICKEN WINGS, POTATO WEDGES, CHILI-MAYONNAISE
  • LUNCHBUFFET

Friday 25.9.

  • Salad lunch (A) #
  • AUTUMNAL CHICKENSOUP #
  • SMOKED-SALMON SAUCE, PASTA #
  • PEPPERONI-PANPIZZA, GARLIC MAYONNAISE
  • LUNCHBUFFET

(Veg) Vegan (D) Dairy free (L) Lactose free (LL) Low in lactose (G*) Gluten free, produced in facilities where the allergen is handled (A) Includes allergens. Includes some of the following allergens: eggs and egg products, milk and dairy products, shellfish, molluscs, fish, peanuts, sesame, soya, sulphur dioxide and sulphites, nuts, cereal’s containing gluten, celery, mustard and lupin.
We use meat from Finland. We will notify in writing if the origin is some other country.

Ravintolapäällikkö

Pasi  Kolehmainen

Pasi Kolehmainen

Ravintolapäällikkö
020 770 2198

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta