Juuri nyt: Syyslomaviikolla palvelemme Roundissa. Bistro on suljettu.

Antell Log in Bistro

  • Microkatu 1, 70210 Kuopio
  • 020 770 2198
  • 6950@antell.fi
  • Avoinna ma–pe 10.00–14.30
  • Lounas ma–pe 10.30–13.30

Syyslomaviikolla olemme suljettu. Palvelemme Roundissa klo 8.00-14.00 ja lounas on tarjolla klo 10.30-13.00.

Ravintolan terveiset

Tervetuloa meille!

Maistuvaa huomenta

Aamiainen on päivän tärkein ateria, kertovat ravitsemusekspertit. Nauti maukas ja ravitseva aamiainen meillä!

Take away salaatit

Hae meiltä itte tehdyt valmiit annossalaatit nyt vitriinistä mukaan 7,50€/kpl.

Osta mukaan

Palvelemme sinua joka arkipäivä tarjoten maukasta, keittiömme itse valmistamaa ruokaa.

Lue lisää

Hävikkiruoka

Myymme hävikkiruokaa asiakkaille kotiin edullisesti lounasajan päätyttyä. Ma-pe klo 13.30-13.45.

Lounas – viikko 43

(21.-27.10.2019)

Maanantai 21.10.

  • Salaattipöytä linjastosta+lämmin lisäke (A) #
  • JAUHELIHAKEITTOA (L,M,G*,A) #
  • LOHIPYÖRYKÖITÄ (L,M,G*,A), PERUNOITA, TILLI-SITRUUNAKERMAVIILIÄ (L,G*,A) #
  • KREIKKALAISTA KASVISPIZZAA (L,A)

Tiistai 22.10.

  • Salaattipöytä linjastosta+lämmin lisäke (A) #
  • APPELSIINI-PORKKANASOSEKEITTOA (L,G*,A), RAEJUUSTOA (L) #
  • COUNTRYKANAKASTIKETTA (L,G*,A), RIISIÄ #
  • KEBAB-PAPRIKA-PANNUPIZZAA

Keskiviikko 23.10.

  • Salaattipöytä linjastosta+lämmin lisäke (A) #
  • KALASELJANKAA (L,G*,A), SMETANAA #
  • PEKONI-JAUHEMAKSAPIHVEJÄ (L,G*,A), RUSKEAA KASTIKETTA (L,M,G*,A), PERUNOITA JA PUOLUKKAA #
  • KANATACOT (L,G*,A), ANANASSALSAA

Torstai 24.10.

  • Salaattipöytä linjastosta+lämmin lisäke (A) #
  • PERUNAVELLIÄ (L,G*,A), RIISIPIIRAKKA (L,A) #
  • JAUHELIHAMUREKETTA (L,M,G*,A), RUSKEAA KASTIKETTA (L,M,G*,A), PERUNOITA #
  • PEPPERONI-ANANASPANNUPIZZAA (L,A)

Perjantai 25.10.

  • Salaattipöytä linjastosta+lämmin lisäke (A) #
  • TOMAATTIKEITTOA (L,G*,A), KRUTONKEJA JA SIEMENIÄ #
  • APPELSIINI-POSSUWOKKIA (L,G*,A), RIISIÄ #
  • JUUSTOHAMPURILAINEN (VL,A), CHILIMAJONEESIA (L,M,G*,A)

(Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G*) Gluteeniton, valmistettu tiloissa joissa käsitellään ko. allergeenia (A) Sis. allergeeneja. Sisältää jotain seuraavista allergeeneista: munat ja munatuotteet, maito ja maitotuotteet, äyriäiset, nilviäiset, kala, maapähkinät, seesami, soija, rikkidioksidi ja sulfiitit, pähkinät, gluteenia sisältävät viljat, selleri, sinappi ja lupiini.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Monday 21.10.

  • (A) #
  • MINCED MEAT SOUP #
  • SALMON BALLS, POTATOES, DILL-LEMONSAUCE #
  • GREEK STYLE VEGETABLEPIZZA

Tuesday 22.10.

  • (A) #
  • PUREED ORANGE-CARROTSOUP, COTTAGE CHEESE #
  • COUNTRY-CHICKENSAUCE, RICE #
  • KEBAB-PAPRIKA-PANPIZZA

Wednesday 23.10.

  • (A) #
  • FISH-SOLYANKA, SOUR CREAM #
  • MINCED LIVER BURGERS WITH BACON, POTATOES, BROWN SAUCE, LINGONBERRIES #
  • CHICKEN TACOS, PINEAPPLE-SALSA

Thursday 24.10.

  • (A) #
  • POTATO GRUEL, MEATPIE #
  • MEATLOAF, BROWN SAUCE, POTATOES #
  • PEPPERONI-PINEAPPLE PANPIZZA

Friday 25.10.

  • (A) #
  • TOMATOSOUP, CROUTONS AND SEEDS #
  • ORANGE-PORKWOK, RICE #
  • CHEESE HAMBURGER, CHILIMAYONNAISE

(Veg) Vegan (D) Dairy free (L) Lactose free (LL) Low in lactose (G*) Gluten free, produced in facilities where the allergen is handled (A) Includes allergens. Includes some of the following allergens: eggs and egg products, milk and dairy products, shellfish, molluscs, fish, peanuts, sesame, soya, sulphur dioxide and sulphites, nuts, cereal’s containing gluten, celery, mustard and lupin.
We use meat from Finland. We will notify in writing if the origin is some other country.

Ravintolapäällikkö

Pasi  Kolehmainen

Pasi Kolehmainen

Ravintolapäällikkö
020 770 2198

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta