Juuri nyt: Olemme suljettu toistaiseksi.

Antell Log in Bistro

  • Microkatu 1, 70210 Kuopio
  • 020 770 2198
  • 6950@antell.fi
  • Avoinna ma–pe 10.30–13.30
  • Lounas ma–pe 10.30–13.00

Bistro on suljettu toistaiseksi.

Ravintolan terveiset

Tervetuloa! Hyvät asiakkaat, muistetaan pitää turvavälit, pestään/desinfioidaan kädet ja käytetään kasvomaskia lounas- ja kassalinjastoissa.

Ravintolamme on suljettu toistaiseksi alueemme koronatilanteen hillitsemiseksi

Seuraamme tilannetta sekä viranomaisten ohjeistuksia, ja säädämme ravintoloidemme toimintaa niiden mukaisesti. Antellille sekä asiakkaiden että oman henkilöstön terveys, turvallisuus ja hyvinvointi ovat koronaviruksen levitessä tärkein prioriteetti. Toivottavasti voimme tavata jälleen pian – pysykää terveinä!

HUOMIO! Toivomme että käytät kasvomaskia ravintolassamme!

Kun tulet ravintolaamme, pese/desinfioi kädet ja käytä aina kasvomaskia! Suosittelemme että käytät maskia AINA lounas- ja kassalinjastoissa, kiitos

Osta mukaan

Poikkeustilan vuoksi toistaiseksi myös opiskelijat voivat ostaa lounaan mukaan opiskelijahinnoilla. Voit ostaa kerralla kaksi lounasta sekä sen lisäksi viedä kaverille/perheenjäsenelle kaksi lounasta (tällöin kassalla tulee esittää myös hänen opiskelijakortti). Takeaway rasioita löytyy linjastojen päältä. Henkilökuntamme opastaa mielellään paikanpäällä lisää!

Hävikkiruoka

Myymme päivän lounaalta jäänyttä hävikkiruokaa asiakkaille kotiin edullisesti ma-pe klo 12.45-13.00.

Lounas

Tuleva lounaslistamme julkaistaan pian.

Ravintolapäällikkö

Pasi   Kolehmainen

Pasi Kolehmainen

Ravintolapäällikkö
020 770 2196

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta