Antell PK21

  • Paciuksenkatu 21, 00270 Helsinki
  • 0207702218
  • [email]
  • Avoinna ma–pe 8–13
  • Lounas ma–pe 11–13

Ravintolan terveiset

Tervetuloa nauttimaan herkullista itte tehtyä lounasta ma-pe klo 11- 13. Katso myös Antellin toisen Paciuksenkadun lounasravintolan, Antell Graduksen lounaslista.

Kysy meiltä Antellin inspiroivia kokous- ja juhlatarjoiluja!

Lounas – viikko 17

(22.-28.4.2024)

Maanantai 22.4.

  • Kaurapuuro (Veg, A)
  • Chorizopyöryköitä tomaattikastikkeessa (M, G*, A), pottuja (Veg, G*, A)
  • Butter chicken-kastiketta (L, G*, A), basmatiriisiä (Veg, G*)
  • Linssikastiketta ja basmatiriisiä (Veg, G*, A)
  • Sitruunarahkaa (L, G*, A)

Tiistai 23.4.

  • Täysjyvävehnäpuuroa (Veg, A)
  • Naudan kebabkastiketta (M, G*, A), riisiä (Veg, G*)
  • Sitruunaisia kalaleikkeitä (M, A), pottuja (Veg, G*), tilli-kurkkukermaviiliä (L, G*, A)
  • Vegaanista herkkusieni-pastavuokaa (Veg, A)
  • Mangokiisseliä (Veg, G*, A), kermavaahtoa (L, G*, A)

Keskiviikko 24.4.

  • Ruispuuro (Veg, A)
  • Itte tehtyjä jauhelihapihvejä sinappi-kermakastikkeessa (L, G*, A), pottuja (Veg, G*)
  • Chicken wings (L, G*, A)
  • Bataatti-kasviskiusausta (L, G*, A)
  • Mustaherukkavispipuuroa (Veg, A)

Torstai 25.4.

  • Mannapuuro (L, A)
  • Uunipottuja savulohitäytteellä (L, G*, A)
  • Cajun broileria (M, G*, A), villiriisiä (Veg, G*)
  • Vegaanista lehtikaalimoussakaa (Veg, A)
  • Pannukakkua, mansikkahilloa ja kermavaahtoa (L, A)

Perjantai 26.4.

  • Kaura-siemenpuuro (Veg, A)
  • Candy pork - karamellipossua (M, G*, A), srirachamajoneesia (M, G*, A), paahdettuja pottuja ja grillattua fenkolia (Veg, G*)
  • Gnoccheja, parsakaalia ja pähkinää (Veg, A)
  • Mokkapaloja (L, A)

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G) Gluteeniton (A) Sis. allergeeneja. Kysy tarkemmat tiedot allergisoivista raaka-aineista henkilökunnalta.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Monday 22.4.

  • Oat meal (Veg, A)
  • Chorizo balls with tomato sauce (D, G*, A), potatoes (Veg, G*, A)
  • Butter chicken sauce (L, G*, A), basmati rice (Veg, G*)
  • Lentil sauce with basmati rice (Veg, G*, A)
  • Lemon quark (L, G*, A)

Tuesday 23.4.

  • Whole grain wheat porridge (Veg, A)
  • Beef kebab sauce (D, G*, A), rice (Veg, G*)
  • Fried pollock with lemon (D, A), potatoes (Veg, G*), dill & cucumber sour cream (L, G*, A)
  • Vegan champignon & pasta casserole (Veg, A)
  • Mango fool (Veg, G*, A), whipped cream (L, G*, A)

Wednesday 24.4.

  • Rye porridge (Veg, A)
  • Home made burger steaks with creamy mustard sauce (L, G*, A), potates (Veg, G*)
  • Chicken wings (L, G*, A)
  • Creamy sweet potato & vegetable casserole (L, G*, A)
  • Whipped black currant pudding (Veg, A)

Thursday 25.4.

  • Semolina porridge (L, A)
  • Oven baked potatoes with smoked salmon topping (L, G*, A)
  • Cajun chicken (D, G*, A), wild rice (Veg, G*)
  • Vegan kale moussaka (Veg, A)
  • Pancakes, strawberry jam & whipped cream (L, A)

Friday 26.4.

  • Oat meal with seeds (Veg, A)
  • Candy pork (D, G*, A), sriracha mayonnaise (D, G*, A), roasted potatoes & grilled fennel (Veg, G*)
  • Gnocchi's with broccoli & nuts (Veg, A)
  • Brownies (L, A)

We reserve the right to changes. (Veg) Vegan (D) Dairy free (L) Lactose free (LL) Low in lactose (G) Gluten free (A) Includes allergens. Includes some of the following allergens: eggs and egg products, milk and dairy products, shellfish, molluscs, fish, peanuts, sesame, soya, sulphur dioxide and sulphites, nuts, cereal’s containing gluten, celery, mustard and lupin.
We use meat from Finland. We will notify in writing if the origin is some other country.

Ravintolapäällikkö

Kati   Kiviranta

Kati Kiviranta

Ravintolapäällikkö
020 770 2218

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta