Antellin lou­nas­vaa­lit -kilpailun säännöt

1. Järjestäjä
Antell-Ravintolat Oy, Poratie 5, 90140 Oulu

2. Kampanja-aika
11.3.2019-5.4.2019

3. Osallistumisoikeus
Arvontaan voivat osallistua kampanja-aikana kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt. Arvontaan eivät voi osallistua kampanjan järjestelyjen kanssa tekemisisissä olleiden yritysten henkilökunta.

4. Arvontaan osallistuminen ja voittajien valinta
Arvontaan voi osallistua kampanja-aikana täyttämällä ja lähettämällä kampanja-sivulla (linkki) olevan lomakkeen. Antell-Ravintolat Oy arpoo voittajat (10kpl) kaikkien osallistujien kesken.

5. Palkinnot
Palkintona on kaksi lounasta (2kpl, palkinnon arvo n. 20€). Palkinnon voi lunastaa kaikille avoimissa Antell-Ravintoloissa. Palkintoja arvotaan yhteensä kymmenen kappaletta. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi eikä muuhun tuotteeseen. Palkinnon voi lunastaa kerralla tai kahdessa osassa. palkinto tulee lunastaa viimeistään 31.6.2019.

6. Voitoista ilmoittaminen
Voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti sähköpostilla.

7. Henkilötiedot
Kaikkien osallistujien henkilötietoja käsitellään Antell-konsernin tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla.

8. Muuta huomioitavaa
Osallistumalla arvontaan sitoudut noudattamaan arvonnan sääntöjä. Pidämme oikeudet muutoksiin. Antell-Ravintolat Oy ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu tai joka väitetään aiheutuneen, välittömästi tai välillisesti osallistumisesta tähän kilpailuun, palkinnon lunastamisesta tai sen kuluttamisesta. Facebook eikä Instagram sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kilpailua millään tavalla, eikä kilpailu liity mitenkään Facebookiin tai Instagramiin.