Maari

  • Vaisalantie 4, 02130 Espoo
  • 0207702249
  • antell.maari@antell.fi
  • Avoinna ma–pe 8.00–16.00
  • Lounas ma–pe 11.00–14.00
  • Aamiainen ma–pe 8.00–9.30

Maistuvaa huomenta

Aamiainen on päivän tärkein ateria, kertovat ravitsemusekspertit. Nauti maukas ja ravitseva aamiainen meillä!

Lounas – viikko 12

(18.-24.3.2019)

Tiistai 19.3.

  • Aamupuuro/Neljänviljanhiutalepuuro klo: 8-9.30 (M, A)
  • Fish and Chips (L, A)
  • Tomaatti-juurespossua (M, G*, A)
  • Mausteinen papupastavuoka (M, A)
  • Paahdettu paprikajuustokeitto (M, G*, A)
  • Kokoa itse salaattiannos delipöydästämme ja punnitse (M, L, G*, A)
  • Hedelmä fruitie (M, G*, A)

Keskiviikko 20.3.

  • Aamupuuro/Riisipuuro klo 8-9.30 (L, A)
  • Nachopelti jauhelihasta (G*, A)
  • Lohipihvejä thaimaalaisittain (L, G*, A)
  • Nachopelti härkiksestä (G*, A)
  • Kukkakaalisosekeitto (L, G*, A)
  • Kokoa itse salaattiannos delipöydästämme ja punnitse (A)
  • Itte tehty lime-valkosuklaapannacotta ja marjapyree (M, G*, A)

Torstai 21.3.

  • Aamupuuro/Ohra-omenapuuro klo 8-9.30 (M, A)
  • Hampurilainen (M, A)
  • Kermainen currybroileri (L, A)
  • Massamancurry tofusta (M, G*, A)
  • Tomaatti-vuohenjuustokeitto (VL, G*, A)
  • Kokoa itse salaattiannos delipöydästämme ja punnitse
  • Amerikkalainen pannukakku,hilloja kermavaahto (L, A)

Perjantai 22.3.

  • Kebab,creme fraiche, salsa ja riisi (M, G*, A)
  • Maissipaneroitua broileria (M, G*, A)
  • Kurpitsainen mifu-juuresvuoka (L, G*, A)
  • Bouillabaise (M, G*, A)
  • Kokoa itse salaattiannos delipöydästämme ja punnitse (A)
  • Banaani-suklaarahka (L, G*, A)

Tuesday 19.3.

  • Porridge (M, A)
  • Fish and Chips (L, A)
  • Tomato-root vegetable pork (M, G*, A)
  • Spiced bean-pastacasserole (M, A)
  • Roast peppercheesesoup (M, G*, A)
  • (M, L, G*, A)
  • Fruits (M, G*, A)

Wednesday 20.3.

  • Porridge (L, A)
  • Nacho tin plate with minced meat (G*, A)
  • Salmon steaks by thai (L, G*, A)
  • Nacho tin plate with broad bean (G*, A)
  • Puréed cauliflower soup (L, G*, A)
  • (A)
  • Lime-white chocolate pannacitta and berry pyree (M, G*, A)

Thursday 21.3.

  • Porridge (M, A)
  • Hamburgers (M, A)
  • Creamy currychicken (L, A)
  • Massaman curry with tofu (M, G*, A)
  • Tomato and goat’s cheese soup (VL, G*, A)
  • American Pancakes,jam and whipped cream (L, A)

Friday 22.3.

  • Kebab,creme fraiche, salsa and rice (M, G*, A)
  • Corn-crusted chicken (M, G*, A)
  • Mifu-vegetable casserole with pumpkins (L, G*, A)
  • Bouillabaise (M, G*, A)
  • (A)
  • Banana-chocolate curd (L, G*, A)

(Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G*) Gluteeniton, valmistettu tiloissa joissa käsitellään ko. allergeenia (A) Sis. allergeeneja. Sisältää jotain seuraavista allergeeneista: munat ja munatuotteet, maito ja maitotuotteet, äyriäiset, nilviäiset, kala, maapähkinät, seesami, soija, rikkidioksidi ja sulfiitit, pähkinät, gluteenia sisältävät viljat, selleri, sinappi ja lupiini.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen

Ravintolapäällikkö

Maritta  Sandholm-Temonen

Maritta Sandholm-Temonen

Ravintolapäällikkö
0207702249

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta

Kokoustilat ja tarjoilut

Tutustu kokoustiloihimme. Järjestämme myös tilaisuutenne makeat tai suolaiset tarjoilut.

Lue lisää