Antell Maari

  • Vaisalantie 4, 02130 Espoo
  • 0207702249
  • antell.maari@antell.fi
  • Avoinna ma–pe 8.00–16.00
  • Lounas ma–pe 11.00–14.00
  • Aamiainen ma–pe 8.00–9.30

Maistuvaa huomenta

Aamiainen on päivän tärkein ateria, kertovat ravitsemusekspertit. Nauti maukas ja ravitseva aamiainen meillä!

Lounas – viikko 38

(16.-22.9.2019)

Tiistai 17.9.

  • Aamupuuro/ Neljänviljanpuuro klo 08.30-9.30 (M, L, A)
  • Ruispaneroitu broilerileike (M, A), Yrttikreemiä (L, A), Provencen uunikasviksia (M, G*, A), Riisiä (L, G*, A)
  • Siskonmakkaraseljanka (M, A), Smetanaa (L, G*, A)
  • Paistos punajuurista,soijasta ja sienistä (Veg, M, G*, A), Perunamuusia (L, G*, A), Puolukkahilloa (M, G*, A)
  • Kermaista lehtikaalikeittoa (L, G*, A)
  • Kokoa itse salaattiannos delipöydästämme ja punnitse tai valitse lounaspakettina (A), Italialaisia lihapyöryköitä, savusilakkapihvejä ja jogurttisia harissa-papuja (L, G*, A)
  • Kuningatarrahkaa (L, G*, A)

Keskiviikko 18.9.

  • Aamupuuro/ Riisipuuro klo 08.30-9.30 (L, A)
  • Uunimakkaraa (L, G*, A), Juuresperunasosetta (L, G*, A), Höyrytettyä parsakaalia (Veg, M, G*)
  • Burgundilaista härkäpataa (M, G*, A), Keitettyä riisiä (Veg, M, G*)
  • Itte tehtyjä pinaattiohukaisia (L, A), Perunamuusia (L, G*, A)
  • Härkäpapukeittoa paahdetuista kasviksista (M, A)
  • Kokoa itse salaattiannos delipöydästämme ja punnitse tai valitse lounaspakettina (A), Vuolu kanafileetä, salaattijuustoa ja marinoituja spelttihelmiä (L, A)
  • Karpalo-punaherukkakiisseliä (Veg, M, G*), Kermavaahtoa (L, G*, A)

Torstai 19.9.

  • Aamupuuro/ Ohrapuuro klo 08.30-9.30 (L, A)
  • Jamaikalaista porsasta (M, G*, A), Keitettyä villiriisiä (Veg, M, G*), Höyrytettyä porkkanaa (Veg, M, G*)
  • Lihamureketta (M, A), Aurajuusto-kastiketta (L, G*, A), Keitettyjä perunoita (Veg, M, G*)
  • Itte tehtyjä falafel-pihvejä (L, G*, A), Tsatsikia ja tomaattisalsaa (L, G*, A)
  • Kookos-tomaattisosekeittoa (Veg, M, G*)
  • Kokoa itse salaattiannos delipöydästämme ja punnitse tai valitse lounaspakettina
  • Napolin salamia, kananmunia ja marinoitua nyhtökauraa (M)
  • Lettuja (L, A), Mansikkahilloa (M, L, G*), Kermavaahtoa (L, G*, A)

Perjantai 20.9.

  • Aamupuuro/ Ruispuuro klo 08.30-9.30 (M)
  • Porsaanleike (M, A), Lohkoperunoita (Veg, M, G*), Chilimajoneesia (M, G*, A), Höyrytettyjä vihreitä papuja (Veg, M, G*)
  • Peshawarin lammascurrya (L, G*, A), Hernehummusta (Veg, M, G*, A)
  • Wokattua nyhtökauraa ja kasviksia (Veg, M, A)
  • Bataatti-porkkanasosekeittoa (L, G*, A)
  • Kokoa itse salaattiannos delipöydästämme ja punnitse tai valitse lounaspakettina (A), Caesar-marinoitua broileria, maalaispalvikinkkua ja paistettuja kikherneitä (L, G*, A)
  • Kaura-omenapaistosta (A), Vaniljakastiketta (L, G*, A)

Tuesday 17.9.

  • Porridge (D, L, A)
  • Rye-breaded chicken fillet (D, A), Herb creme (L, A), Oven-baked provencal-style vegetables (D, G*, A), Rice (L, G*, A)
  • Sausage Solyanka soup (D, A), Sour cream (L, G*, A)
  • Beetroot, soy and mushroom bake (Veg, D, G*, A), smashed potatoes (L, G*, A), (D, G*, A)
  • Creamy kale soup (L, G*, A)
  • (A), Italian meatballs, smoked baltic herring patties and harissa beans with yogurt (L, G*, A)
  • Blueberry and raspberry quark (L, G*, A)

Wednesday 18.9.

  • Porridge (L, A)
  • Oven-baked sausage (L, G*, A), Root vegetable and potato mash (L, G*, A), Steamed broccoli (Veg, D, G*)
  • Burgundy beef stew (D, G*, A), Boiled rice (Veg, D, G*)
  • Home made spinach pancakes (L, A), smashed potatoes (L, G*, A)
  • Fava bean and roasted vegetables soup (D, A)
  • (A), Sliced chicken fillet, salad cheese cubes and marinated pearl spelt (L, A)
  • Cranberry and redcurrant kissel (Veg, D, G*), Whipped cream (L, G*, A)

Thursday 19.9.

  • Porridge (L, A)
  • Jamaican-style pork (D, G*, A), Boiled wild rice (Veg, D, G*), Steamed carrots (Veg, D, G*)
  • Meatloaf (D, A), Blue cheese sauce (L, G*, A), Boiled potatoes (Veg, D, G*)
  • Home-made falafel patties (L, G*, A), Tzatziki and tomato salsa (L, G*, A)
  • Smooth coconut and tomato soup (Veg, D, G*)
  • Neapolitan salami, egg and marinated pulled oats (D)
  • Crepes (L, A), Strawberry jam (D, L, G*), Whipped cream (L, G*, A)

Friday 20.9.

  • (D)
  • Pork schnitzel (D, A), Potato wedges (Veg, D, G*), Chili mayonnaise (D, G*, A), Steamed green beans (Veg, D, G*)
  • Peshawar-style lamb curry (L, G*, A), Pea hummus (Veg, D, G*, A)
  • Stir-fried pulled oats and vegetables (Veg, D, A)
  • Smooth sweet potato and carrot soup (L, G*, A)
  • (A), Caesar-marinated chicken, smoked ham and fried chickpeas (L, G*, A)
  • Apple crumble with oats (A), Vanilla custard (L, G*, A)

(Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G*) Gluteeniton, valmistettu tiloissa joissa käsitellään ko. allergeenia (A) Sis. allergeeneja. Sisältää jotain seuraavista allergeeneista: munat ja munatuotteet, maito ja maitotuotteet, äyriäiset, nilviäiset, kala, maapähkinät, seesami, soija, rikkidioksidi ja sulfiitit, pähkinät, gluteenia sisältävät viljat, selleri, sinappi ja lupiini.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Ravintolapäällikkö

Jorma  Pesola

Jorma Pesola

Ravintolapäällikkö
0207702249

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta

Kokoustilat ja tarjoilut

Tutustu kokoustiloihimme. Järjestämme myös tilaisuutenne makeat tai suolaiset tarjoilut.

Lue lisää