Antell Maari

  • Vaisalantie 4, 02130 Espoo
  • 0207702249
  • antell.maari@antell.fi
  • Avoinna ma–pe 8.00–16.00
  • Lounas ma–pe 11.00–14.00
  • Aamiainen ma–pe 8.00–9.30

Maistuvaa huomenta

Aamiainen on päivän tärkein ateria, kertovat ravitsemusekspertit. Nauti maukas ja ravitseva aamiainen meillä!

Lounas – viikko 17

(22.-28.4.2019)

Maanantai 22.4.

Tiistai 23.4.

  • Aamupuuro/Sadonkorjuupuuro klo: 8-9.30 (M, A)
  • Lihapullat ja muusi (L, G*, A)
  • Tomaatti-mozzarellakala (VL, G*, A)
  • Kasvispyörykät, remouladekastike (M, G*, A)
  • Mausteinen tomaattikeitto (M, G*, A)
  • Kokoa itse salaattiannos delipöydästämme ja punnitse (M, L, G*, A)
  • Marjarahka (L, G*, A)

Keskiviikko 24.4.

  • Aamupuuro/Mannapuuro klo 8-9.30 (L, A)
  • Jauhelihalasagnette (L, A)
  • Tomaatti-valkoviini marinoitua broileria (M, G*, A)
  • Soijalasagnette (L, A)
  • Sienikeitto (L, G*, A)
  • Kokoa itse salaattiannos delipöydästämme ja punnitse (A)
  • Mansikka-raparperikiisseli (M, A)

Torstai 25.4.

  • Aamupuuro/Ohrapuuro klo 8-9.30 (M, A)
  • Riistakäristys ja muusi (M, G*, A)
  • Savulohipihvit, tomaatti-sipulimajoneesi (M, G*, A)
  • Kasviskevätrullat (M, G*, A)
  • Hernekeitto (M, G*, A)
  • Kokoa itse salaattiannos delipöydästämme ja punnitse
  • Pannukakku,hilloa ja kermavaahtoa (L, A)

Perjantai 26.4.

  • Aamupuuro/Ruishiutale-puolukkapuuro klo 8-9.30 (M, A)
  • Porsaanleike,kermaperunat (M, G*, A)
  • Texmex broileri, riisi (M, G*, A)
  • Kasvismoussaka (L, G*, A)
  • Porkkanasosekeitto (L, G*, A)
  • Kokoa itse salaattiannos delipöydästämme ja punnitse (A)
  • Vadelma-suklaamousse (A)

Monday 22.4.

Tuesday 23.4.

  • Porridge (M, A)
  • Meat balls and mashed potatoes (L, G*, A)
  • Tomato-mozzarella fish (VL, G*, A)
  • Vegetableball and remoulade sauce (M, G*, A)
  • Spicy tomato soup (M, G*, A)
  • (M, L, G*, A)
  • Berries curd (L, G*, A)

Wednesday 24.4.

  • Porridge (L, A)
  • Minced meat lasagnette (L, A)
  • Tomato-white wine marinated chicken (M, G*, A)
  • Soy lasagnette (L, A)
  • Mushroomsoup (L, G*, A)
  • (A)
  • Strawberry-rhubarb kissel (M, A)

Thursday 25.4.

  • Porridge (M, A)
  • Sautéed game and mashed potatoes (M, G*, A)
  • Smoked salmon steaks and tomato-onion mayonnese (M, G*, A)
  • Vegetable spring rolls (M, G*, A)
  • Pea soup (M, G*, A)
  • Pancakes,jam and whipped cream (L, A)

Friday 26.4.

  • Porridge (M, A)
  • Pork fillet and cream potatoes (M, G*, A)
  • Texmex chicken, rice (M, G*, A)
  • Vegetable moussaka (L, G*, A)
  • Puréed carrot soup (L, G*, A)
  • (A)
  • Raspberry-chocolate mousse (A)

(Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G*) Gluteeniton, valmistettu tiloissa joissa käsitellään ko. allergeenia (A) Sis. allergeeneja. Sisältää jotain seuraavista allergeeneista: munat ja munatuotteet, maito ja maitotuotteet, äyriäiset, nilviäiset, kala, maapähkinät, seesami, soija, rikkidioksidi ja sulfiitit, pähkinät, gluteenia sisältävät viljat, selleri, sinappi ja lupiini.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen

Ravintolapäällikkö

Maritta  Sandholm-Temonen

Maritta Sandholm-Temonen

Ravintolapäällikkö
0207702249

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta

Kokoustilat ja tarjoilut

Tutustu kokoustiloihimme. Järjestämme myös tilaisuutenne makeat tai suolaiset tarjoilut.

Lue lisää