Antell Maari

  • Vaisalantie 4, 02130 Espoo
  • 0207702249
  • antell.maari@antell.fi
  • Open Mon–Fri 8.00–16.00
  • Lunch Mon–Fri 11.00–14.00
  • Breakfast Mon–Fri 8.00–9.30

Maistuvaa huomenta

Aamiainen on päivän tärkein ateria, kertovat ravitsemusekspertit. Nauti maukas ja ravitseva aamiainen meillä!

Lunch – week 17

(22.-28.4.2019)

Monday 22.4.

Tuesday 23.4.

  • Porridge (M, A)
  • Meat balls and mashed potatoes (L, G*, A)
  • Tomato-mozzarella fish (VL, G*, A)
  • Vegetableball and remoulade sauce (M, G*, A)
  • Spicy tomato soup (M, G*, A)
  • (M, L, G*, A)
  • Berries curd (L, G*, A)

Wednesday 24.4.

  • Porridge (L, A)
  • Minced meat lasagnette (L, A)
  • Tomato-white wine marinated chicken (M, G*, A)
  • Soy lasagnette (L, A)
  • Mushroomsoup (L, G*, A)
  • (A)
  • Strawberry-rhubarb kissel (M, A)

Thursday 25.4.

  • Porridge (M, A)
  • Sautéed game and mashed potatoes (M, G*, A)
  • Smoked salmon steaks and tomato-onion mayonnese (M, G*, A)
  • Vegetable spring rolls (M, G*, A)
  • Pea soup (M, G*, A)
  • Pancakes,jam and whipped cream (L, A)

Friday 26.4.

  • Porridge (M, A)
  • Pork fillet and cream potatoes (M, G*, A)
  • Texmex chicken, rice (M, G*, A)
  • Vegetable moussaka (L, G*, A)
  • Puréed carrot soup (L, G*, A)
  • (A)
  • Raspberry-chocolate mousse (A)

Maanantai 22.4.

Tiistai 23.4.

  • Aamupuuro/Sadonkorjuupuuro klo: 8-9.30 (M, A)
  • Lihapullat ja muusi (L, G*, A)
  • Tomaatti-mozzarellakala (VL, G*, A)
  • Kasvispyörykät, remouladekastike (M, G*, A)
  • Mausteinen tomaattikeitto (M, G*, A)
  • Kokoa itse salaattiannos delipöydästämme ja punnitse (M, L, G*, A)
  • Marjarahka (L, G*, A)

Keskiviikko 24.4.

  • Aamupuuro/Mannapuuro klo 8-9.30 (L, A)
  • Jauhelihalasagnette (L, A)
  • Tomaatti-valkoviini marinoitua broileria (M, G*, A)
  • Soijalasagnette (L, A)
  • Sienikeitto (L, G*, A)
  • Kokoa itse salaattiannos delipöydästämme ja punnitse (A)
  • Mansikka-raparperikiisseli (M, A)

Torstai 25.4.

  • Aamupuuro/Ohrapuuro klo 8-9.30 (M, A)
  • Riistakäristys ja muusi (M, G*, A)
  • Savulohipihvit, tomaatti-sipulimajoneesi (M, G*, A)
  • Kasviskevätrullat (M, G*, A)
  • Hernekeitto (M, G*, A)
  • Kokoa itse salaattiannos delipöydästämme ja punnitse
  • Pannukakku,hilloa ja kermavaahtoa (L, A)

Perjantai 26.4.

  • Aamupuuro/Ruishiutale-puolukkapuuro klo 8-9.30 (M, A)
  • Porsaanleike,kermaperunat (M, G*, A)
  • Texmex broileri, riisi (M, G*, A)
  • Kasvismoussaka (L, G*, A)
  • Porkkanasosekeitto (L, G*, A)
  • Kokoa itse salaattiannos delipöydästämme ja punnitse (A)
  • Vadelma-suklaamousse (A)

(Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G*) Gluteeniton, valmistettu tiloissa joissa käsitellään ko. allergeenia (A) Sis. allergeeneja. Sisältää jotain seuraavista allergeeneista: munat ja munatuotteet, maito ja maitotuotteet, äyriäiset, nilviäiset, kala, maapähkinät, seesami, soija, rikkidioksidi ja sulfiitit, pähkinät, gluteenia sisältävät viljat, selleri, sinappi ja lupiini.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen

Restaurant manager

Maritta  Sandholm-Temonen

Maritta Sandholm-Temonen

Restaurant Manager
0207702249

Give us feedback

We would love to hear your opinion about us, our products and services. Please leave your comment by using the link below.

Give us feedback

Meeting rooms and servings

Read more