Juuri nyt: Katso lounaslistat suoraan Antell-sovelluksesta. Lisää meidät ravintolalistalle koodilla 962402 Lue lisää

Antell Okmetic

  • Piitie 2, 01300 Vantaa
  • (09) 502 80457
  • [email]
  • Avoinna ma–pe 8.00–14.30.
  • Lounas ma–pe 10.45–13.15.
  • Aamiainen ma–pe 8.00–9.15.

Lounas – viikko 17

(22.-28.4.2024)

Maanantai 22.4.

  • Smetanasilakkaa (L, G*, A)
  • Butter Chicken kastike (L, G*, A)
  • Adobo- Filippiiniläinen kasvispata (Veg, M, G*, A)
  • Höyrytettyjä porkkanoita (M, G*, A)
  • Basmatiriisi (M, G*, A)
  • Keitetyt perunat (M, G*, A)
  • Härän kylmäsavupaisti, Mozzarellajuusto, Avokado (G*, A)
  • Hedelmä

Tiistai 23.4.

  • Häränmurekepihvit (M, G*, A), Kermainen pippurikastike (L, G*, A)
  • Kalkkunaa Napolin tapaan (L, G*, A)
  • Kaura-siemenpyörykät (Veg, M, A), Remoulade (M, G*, A)
  • Höyrytettyä vihannessekoitusta (M, G*, A)
  • Riisi (M, G*, A)
  • Keitetyt perunat (M, G*, A)
  • Broiler, luostarijuusto, viininlehtikääryleet (L, G*, A)
  • Hedelmä

Keskiviikko 24.4.

  • Makaronilaatikko (L, A)
  • Pippuripossukastike (L, G*, A)
  • Talon kasvispihvit (L, G*, A), Limeaioli (M, G*, A)
  • Kukkakaalia ja lehtikaalia (M, G*, A)
  • Riisi (M, G*, A)
  • Bataattisosekeitto (L, G*, A)
  • Katkarapu, kananmuna, salaattijuusto (L, G*, A)
  • Hedelmä

Torstai 25.4.

  • Talon kalamurepihvit (L, G*, A), Piparjuuri-tilliranskankerma (L, G*, A)
  • Bulgogi härkää- Korealainen naudan lihakastike (M, A)
  • Juusto-pinaattilasagne (L, A)
  • Paahdettua parsakaalta (M, G*, A)
  • Keitetyt perunat (M, G*, A)
  • Basmatiriisi (M, G*)
  • Savustettua kalkkunaa, Cheddarjuusto, Cashewpähkinä, (VL, G*, A)
  • Hedelmä tai Marjapiirakka ja vaniljakastike (L, A)

Perjantai 26.4.

  • Porsaanniskaa BBQ-kastikkeessa (M, G*, A)
  • Ruispaneroidut broilerin leikkeet (M, A), Srirachamajoneesi (M, G*, A)
  • Härkis-kaalilaatikko (Veg, M, A)
  • Uunitomaatit (M, G*, A)
  • Maalaislohkoperunat (M, G*, A)
  • Riisi (M, G*, A)
  • Taco jauheliha, juusto, aurinkokuivattu tomaatti (L, G*, A)
  • Hedelmä

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G) Gluteeniton (A) Sis. allergeeneja. Kysy tarkemmat tiedot allergisoivista raaka-aineista henkilökunnalta.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Monday 22.4.

  • Herrings in sour cream sauce (L, G*, A)
  • Butter Chicken sauce (L, G*, A)
  • Adobo-filipino vegetable stew (Veg, D, G*, A)
  • Steamed carrots (D, G*, A)
  • Basmati rice (D, G*, A)
  • Boiled potatoes (D, G*, A)
  • Cold-smoked roast beef, Mozzarella cheese, Avokado (G*, A)
  • Fruit

Tuesday 23.4.

  • Meatloaf patties (D, G*, A), Creamy peppersauce (L, G*, A)
  • Turkey with Naples style (L, G*, A)
  • Homemade falafel steaks (Veg, D, A), Remoulade (D, G*, A)
  • Steamed vegetable mix (D, G*, A)
  • Rice (D, G*, A)
  • Boiled potatoes (D, G*, A)
  • Chicken, luostari cheese, wine leaf roll (L, G*, A)
  • Fruit

Wednesday 24.4.

  • Macaroni casserole (L, A)
  • Pepper pork sauce (L, G*, A)
  • Vegetable steaks (L, G*, A), Limeaioli (D, G*, A)
  • Cauliflower and kale (D, G*, A)
  • Rice (D, G*, A)
  • Sweet potatoe pyrèsoup (L, G*, A)
  • Shrimps, egg, salad cheese (L, G*, A)
  • Fruit

Thursday 25.4.

  • Home made fish steaks (L, G*, A), Horse radish-dill sour cream (L, G*, A)
  • Bulgogi beef (D, A)
  • Cheese spinach lasagne (L, A)
  • Roasted broccoli (D, G*, A)
  • Boiled potatoes (D, G*, A)
  • Rice (D, G*)
  • Roasted turkey, Cheddar cheese, Cashew nut, (LL, G*, A)
  • Fruit or Marjapiirakka ja vaniljakastike (L, A)

Friday 26.4.

  • Pork neck wit BBQ-sauce (D, G*, A)
  • Rye breaded chicken cutlets (D, A), Sriracha mayonnaise (D, G*, A)
  • Broad bean cabbage casserole (Veg, D, A)
  • Baked tomatoes (D, G*, A)
  • Potatoe Wedges (D, G*, A)
  • Rice (D, G*, A)
  • Taco minced meat, cheese, sun-dried tomato (L, G*, A)
  • Fruit

We reserve the right to changes. (Veg) Vegan (D) Dairy free (L) Lactose free (LL) Low in lactose (G) Gluten free (A) Includes allergens. Includes some of the following allergens: eggs and egg products, milk and dairy products, shellfish, molluscs, fish, peanuts, sesame, soya, sulphur dioxide and sulphites, nuts, cereal’s containing gluten, celery, mustard and lupin.
We use meat from Finland. We will notify in writing if the origin is some other country.

Ravintolapäällikkö

Minna  Vasara

Minna Vasara

Ravintolapäällikkö
(09) 502 80457

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta