Antell Opus

  • Hitsaajankatu 22, 00810 Helsinki
  • 02077023141
  • antell.opus@antell.fi
  • Avoinna  8.00–13.00
  • Lounas  10.30–13.00
  • Aamiainen (aamupuuro) 8.00–9.30

Lounas – viikko 3

(18.-24.1.2021)

Olemme avoinna klo 08:00-13:00 Aamupuuroa tarjolla klo 8:00-9:30 Maukas lounas tarjolla joka päivä 10.30-13.00 ! Tervetuloa lounaalle!

Keskiviikko 20.1.

  • Jauhelihamureketta kreikkalaiseen tapaan (L, G*, A), Valkosipulikermaperunoita (L, G*, A), Yrttikermaviilikastiketta (L, G*, A)
  • Mustajuurisosekeittoa (L, G*, A)
  • Appelsiiniriisiä (L, G*, A)

Torstai 21.1.

  • Tonnikalalasagnettea (L, A)
  • Hernekeittoa (M, G*, A)
  • Punajuuri-vuohenjuustokeittoa (L, G*, A)
  • Pannukakkua, hilloa ja kermavaahtoa (L, A)

Perjantai 22.1.

  • Metsästäjän leikettä (L, A), Yrttiperunoita (M, G*, A)
  • Linssi-juuressosekeittoa (L, G*, A)
  • Jälkiruokaherkkupöytä (L, A)

(Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G*) Gluteeniton, valmistettu tiloissa joissa käsitellään ko. allergeenia (A) Sis. allergeeneja. Sisältää jotain seuraavista allergeeneista: munat ja munatuotteet, maito ja maitotuotteet, äyriäiset, nilviäiset, kala, maapähkinät, seesami, soija, rikkidioksidi ja sulfiitit, pähkinät, gluteenia sisältävät viljat, selleri, sinappi ja lupiini.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Wednesday 20.1.

  • Greek-style meatloaf (L, G*, A), Cream garlic potatoes (L, G*, A), Sour cream sauce with herbs (L, G*, A)
  • Smooth Black salfisy soup (L, G*, A)
  • Orange and cream rice desert (L, G*, A)

Thursday 21.1.

  • Tuna lasagnette (L, A)
  • Pea soup (D, G*, A)
  • Beetroot and goat cheese soup (L, G*, A)
  • Pancakes, jam and whipped cream (L, A)

Friday 22.1.

  • Hunter's schnitzel (L, A), Potatoes with herbs (D, G*, A)
  • Lintil and root pyree soup (L, G*, A)
  • Different sorts of dessert (L, A)

(Veg) Vegan (D) Dairy free (L) Lactose free (LL) Low in lactose (G*) Gluten free, produced in facilities where the allergen is handled (A) Includes allergens. Includes some of the following allergens: eggs and egg products, milk and dairy products, shellfish, molluscs, fish, peanuts, sesame, soya, sulphur dioxide and sulphites, nuts, cereal’s containing gluten, celery, mustard and lupin.
We use meat from Finland. We will notify in writing if the origin is some other country.

Ravintolapäällikkö

Anna   Koski

Anna Koski

Ravintolapäällikkö
020 770 23141

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta