Antell Opus

  • Hitsaajankatu 22, 00810 Helsinki
  • 020 770 2130
  • antell.opus@antell.fi
  • Avoinna ma–pe 7.30–15.00
  • Lounas ma–pe 10.30–13.30
  • Aamiainen ma–pe 7.30–9.30

Helpota arkeasi!

Osta meiltä herkulliset ruuat mukaan vaikka illalliseksi kotiin. Ravintoloistammme voit ostaa ruokaa lounasaikaan sekä Hukkaruokaa lounaan jälkeen.

OppUp- pisteen kehittäminen ja ideointi!

Antell Opuksen PopUp – pisteen tarjoaman kehittäminen ja ideointi huipentuu ja uudistunut PopUp – lista otetaan käyttöön perjantaina 17.1.2020. Tällöin paikalla myös Antellin tuotekehityksen keittiömestari Sami Toropainen. Tule moikkaamaan ja kertomaan toiveistasi listalle!

Osta mukaan

Palvelemme sinua joka arkipäivä tarjoten maukasta, keittiömme itse valmistamaa ruokaa.

Lue lisää

Maistuvaa huomenta!

Tervetuloa aamiaiselle Antell Opukseen Aamiaista tarjolla 7.30 - 9.30

Lounas – viikko 4

(20.-26.1.2020)

Keskiviikko 22.1.

  • Broileri wokkia (M, G*, A), Riisiä (Veg, M, G*, A)
  • Pyttipannua (L, G*, A), Paistettuja kananmunia (M, G*, A)
  • Mifu-makaronilaatikkoa (L, A)
  • Juuresborssikeittoa (Veg, M, G*, A), Smetana (L, G*, A)
  • Bratwurst hot dog, Ranskalaisia perunoita, Hapankaalia, Paahdettua sipulia (L, A)
  • Deli salaatti, Tonnikalaa (M, G*, A)
  • Mansikkavispipuuroa (M, A)

Torstai 23.1.

  • Jauhelihakeittoa (M, G*, A)
  • Paahdettua kalkkunaa (M, G*, A), Mangomajoneesia (M, G*, A), Valkosipuliperunoita (L, G*, A)
  • Chili con soya (Veg, M, G*, A), Yrttistä ohraa (M, A)
  • Parsakaalikeittoa (L, G*, A)
  • Pita kebab, Riisiä, Paahdettuja kasviksia, Tzatsikia (L, A)
  • Deli salaatti, Mozzarellaa (VL, G*, A)
  • Uuniomenaa (L, G*, A), Vaniljakastiketta (L, G*, A)

Perjantai 24.1.

  • Savulohipastaa (L, A)
  • Kukkoa viinissä (M, G*, A), Riisiä (Veg, M, G*, A)
  • Kvinoa-mustapapurisottoa (L, G*, A)
  • Purjo-perunasosekeittoa (L, G*, A)
  • Pita kebab, Riisiä, Paahdettuja kasviksia, Tzatsikia (L, A)
  • Deli salaatti, Tofua (M, G*, A)
  • Raparperi-vaniljarahkaa (L, G*, A)

(Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G*) Gluteeniton, valmistettu tiloissa joissa käsitellään ko. allergeenia (A) Sis. allergeeneja. Sisältää jotain seuraavista allergeeneista: munat ja munatuotteet, maito ja maitotuotteet, äyriäiset, nilviäiset, kala, maapähkinät, seesami, soija, rikkidioksidi ja sulfiitit, pähkinät, gluteenia sisältävät viljat, selleri, sinappi ja lupiini.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Wednesday 22.1.

  • Chicken wok (D, G*, A), Rice (Veg, D, G*, A)
  • Hash (L, G*, A), Fried eggs (D, G*, A)
  • Mifu-macaroni casserole (L, A)
  • Root vegetable bortsch soup (Veg, D, G*, A), Sour cream (L, G*, A)
  • Bratwurst hot dog, French fries, Sauerkraut, Roasted dried onion (L, A)
  • Deli salad, Tuna (D, G*, A)
  • Whipped strawberry semolina pudding (D, A)

Thursday 23.1.

  • Minced meat soup (D, G*, A)
  • Oven roasted turkey (D, G*, A), Mango mayonnaise (D, G*, A), Creamy garlic potatoes (L, G*, A)
  • Chili con soya (Veg, D, G*, A), Herb seasoned barley (D, A)
  • Broccoli soup (L, G*, A)
  • Pita kebab, Rice, Roasted vegetables, Tzatsiki (L, A)
  • Deli Salad, Mozzarella cheese (LL, G*, A)
  • Oven baked apples (L, G*, A), Vanilla sauce (L, G*, A)

Friday 24.1.

  • Salmon pasta (L, A)
  • Coq au vin (D, G*, A), Rice (Veg, D, G*, A)
  • Quinoa-black bean risotto (L, G*, A)
  • Pureed leek-potato soup (L, G*, A)
  • Pita kebab, Rice, Roasted vegetables, Tzatsiki (L, A)
  • Deli salad, Tofu (D, G*, A)
  • Rhubarb-vanilla quark (L, G*, A)

(Veg) Vegan (D) Dairy free (L) Lactose free (LL) Low in lactose (G*) Gluten free, produced in facilities where the allergen is handled (A) Includes allergens. Includes some of the following allergens: eggs and egg products, milk and dairy products, shellfish, molluscs, fish, peanuts, sesame, soya, sulphur dioxide and sulphites, nuts, cereal’s containing gluten, celery, mustard and lupin.
We use meat from Finland. We will notify in writing if the origin is some other country.

Ravintolapäällikkö

Minna  Lammi

Minna Lammi

Ravintolapäällikkö
020 770 2130

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta