Antell Opus

  • Hitsaajankatu 22, 00810 Helsinki
  • 020 770 2130
  • antell.opus@antell.fi
  • Avoinna  8.00–13.30
  • Lounas  10.30–13.30
  • Aamiainen (aamupuuro) 8.00–9.30

Lounas – viikko 39

(21.-27.9.2020)

Olemme avoinna klo 08:00-13:30. Aamupuuroa tarjolla klo 8:00-9:30 Maukas lounas tarjolla joka päivä 10.30-13.30 ! Tervetuloa lounaalle!

Torstai 24.9.

  • Uunimakkaraa (L, G*, A), Perunasosetta (L, G*, A)
  • Naudanliha-borssikeittoa, smetanaa (L, G*, A)
  • Sienipiirakkaa (L, A)
  • Purjo-perunasosekeittoa (L, G*, A)
  • Karpalo-punaherukkakiisseliä (Veg, M, G*)

Perjantai 25.9.

  • Jauhelihalasagnettea (L, A)
  • Valkopapu-kasvisratatouillea (Veg, M, L, G*, A)
  • Savujuustokeittoa (L, G*, A)
  • Persikkarahkaa (L, G*, A)

(Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G*) Gluteeniton, valmistettu tiloissa joissa käsitellään ko. allergeenia (A) Sis. allergeeneja. Sisältää jotain seuraavista allergeeneista: munat ja munatuotteet, maito ja maitotuotteet, äyriäiset, nilviäiset, kala, maapähkinät, seesami, soija, rikkidioksidi ja sulfiitit, pähkinät, gluteenia sisältävät viljat, selleri, sinappi ja lupiini.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Thursday 24.9.

  • Oven baked sausage (L, G*, A), Mashed potatoes (L, G*, A)
  • Borscht soup and sour cream (L, G*, A)
  • Mushroom pie (L, A)
  • Potato and leek pyree soup (L, G*, A)
  • Cranberry and redcurrant fool (Veg, D, G*)

Friday 25.9.

  • Minced meat lasagnette (L, A)
  • White bean-vegetable ratatouille (Veg, D, L, G*, A)
  • Smoked cheese soup (L, G*, A)
  • Peach quark (L, G*, A)

(Veg) Vegan (D) Dairy free (L) Lactose free (LL) Low in lactose (G*) Gluten free, produced in facilities where the allergen is handled (A) Includes allergens. Includes some of the following allergens: eggs and egg products, milk and dairy products, shellfish, molluscs, fish, peanuts, sesame, soya, sulphur dioxide and sulphites, nuts, cereal’s containing gluten, celery, mustard and lupin.
We use meat from Finland. We will notify in writing if the origin is some other country.

Ravintolapäällikkö

Anna  Koski

Anna Koski

Ravintolapäällikkö
020 770 2130

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta