Ota yhteyttä

Asiakkuudet

Merja Elfvengrén

Aluejohtaja
+358 20 770 2068

Paras mökkiherkkuni on itte ongitusta hauesta tehdyt ja avotulella paistetut haukimurekepihvit.

Päivi Pitkänen

Aluejohtaja
+358 20 770 2066

Lempiruokiani ovat kaikki kalaruoat - erityisesti paistetut muikut.

Janette Havia

Myyntipäällikkö
+358 20 770 2067

Ehdottomat suosikkini ovat italialaisen keittiön pasta meren elävistä sekä vietnamilaisesta keittiöstä pho-keitto. Muuta en tarvitse, no ehkä vähän kaalikääryleitä.

Henna Åman

Aluepäällikkö
+358 20 770 2062

Chef rôtisseurina arvostan laadukkaista aineksista valmistettua ruokaa.

Liiketoiminnan tuki

Tomi Lantto

Toimitusjohtaja
+358 20 770 2070

Onko parempaa, kuin itte tehdyt, pitsireunaiset pinaattilätyt?

Varpu Jokela

Johdon assistentti
+358 20 770 2081

Monipuolinen ja maukas lounas kruunaa työpäivän.

Jussi Muhonen

Talousjohtaja
+358 20 770 2018

Haluan syödä fiksusti!

Minna Kallio-Valkama

Henkilöstö- ja työhyvinvointijohtaja
+358 20 770 2017

Suklaasta en kieltäydy koskaan!

Mari Kähkönen

Kaupallinen johtaja
+358 20 770 2076

Olen suomalaisen järvikalan ystävä.

Meivi Pietarinen

Ostojohtaja
+358 20 770 2074

Suomalaiset aidot maut saavat veden kielelle: uudet perunat, ruisleipä ja voissa paistettu ahvenfile!

Pauliina Lahtivuori

Team lead, tuotekehitys
+358 20 770 2078

Nuotiolla hiillostettu, itte ongittu kala kaiken voittaa. Ja päälle nokipannukaffet ja tikkupulla.

Ostoreskontra

ostoreskontra.antell@greenstep.fi

Laskutus

laskutus.antell@greenstep.fi

Muut yhteydenotot

info@antell.fi

Österreichisches Konsulat

Antellin pääkonttorin tiloissa Oulussa sijaitsee myös Itävallan konsulaatti.

Annukka Lantto
kunniakonsuli / honorarkonsul
Poratie 5 B, 90140 Oulu
tel. +358400381616
annukka.lantto(at)antell.fi

Antell, pääkonttori
Poratie 5 B
90140 Oulu

Antell, pääkaupunkiseudun aluetoimisto
Jaakonkatu 2
01620 Vantaa

Antell, Jyväskylän aluetoimisto
Yrjönkatu 42
40100 Jyväskylä

Antell, Tampereen aluetoimisto
Visiokatu 4
33720 Tampere