Antell Pikkuarkadia

  • Arkadiankatu 4-6, 00100 Helsinki
  • 020 770 2244
  • [email]
  • Avoinna ma–pe. 7.30–14.30,  
  • Lounas ma–pe. 11.00–13.30,  
  • Aamiainen  Puuro, klo 7.30–10.30

Ravintolan terveiset

Aukioloaikamme

 

ma–pe  klo 7.30–14.30 – lounas klo 11.00–13.30

Aamupalaa tarjolla arkisin   klo 7.30 – 10.30

ELÄKELÄISALENNUS ja OPISKELIJA-ALENNUS   -10% lounaan normaalihinnasta. Alennushinta voimassa eläkeläis/opiskelijakortilla lounasaikana.

Huomioittehan, olemme luopuneet käteisen käytöstä.

Muutokset mahdollisia lounaslistoillamme.

Aloita arkesi aamupuurolla

Aamupuuro tarjolla arkisin klo 7.30-10.30, hinta 2,20 €

Maanantai Kaurapuuro
Tiistai Mannapuuro
Keskiviikko Ohrapuuro
Torstai Neljän viljan puuro
Perjantai Ruispuuro

Nauti ravitseva aamiainen

Antell Pikkuarkadiassa tarjolla nyt myös aamiainen sisältäen päivän puuron, appelsiinimehun, itse täytettävän sämpylän ja kahvin/teen. Hinta 10 €.

Antellin itte tehdyt sadonkorjuuherkut lounaalla 7.-11.10.

Katso oman Antellisi lounaslistalta tarkemmat Sadonkorjuun teemapäivät.

Lounas – viikko 41

(7.-13.10.2024)

Maanantai 7.10.

  • Meksikon pikajunaa (A, G*, L)
  • Paella Valencia (A, G*, L, M)
  • Chili con soya - mausteista papupataa soijarouheella (A, G*, L, M, Veg)
  • Kermaperunoita (A, G*, L)
  • Höyrytettyä porkkanaa (G*, L, M, Veg)
  • Persikka-appelsiinifruitie (G*, L, M, Veg)
  • Kahvi (A, G*, L)

Tiistai 8.10.

  • Juustoista jauheliha-perunavuokaa (A, G*, L)
  • Butter chicken - kanaa intialaisittain (A, G*, L)
  • Kesäkurpitsa-kikhernepihvit (A, L, M, Veg)
  • Tzazikia (A, L, M, Veg)
  • Kurkumariisiä (G*, L, M, Veg)
  • Höyrytettyä parsakaalta (G*, L, M, Veg)
  • Raparperi-mansikkavispipuuroa (A, L, M, Veg)
  • Kahvi (A, G*, L)

Keskiviikko 9.10.

  • Jauhelihatacoja (G*, L, M)
  • Smetana, laktoositon
  • Pollo alla cacciatore - metsästäjän kanaa (G*, L, M)
  • Palak paneer - intialaista pataa luomutofulla (A, G*, L, M, Veg)
  • Dirty rice - vihannesriisiä (A, G*, L, M, Veg)
  • Grillattua kesäkurpitsaa ja paprikaa (G*, L, M, Veg)
  • Appelsiini-kahvipannacottaa (A, G*, L)
  • Kahvi (A, G*, L)

Torstai 10.10.

  • Intialaista lihapataa kardemummalla (G*, M)
  • Itte tehtyä tonnikalalasagnea (A, L)
  • Itte tehtyjä härkäpapu-herkkusienipihvejä (A, L, M, Veg)
  • Rakuuna-kaura fraiche -kastiketta (A, L, M, Veg)
  • Yrttipaahdettua perunaa (G*, L, M, Veg)
  • Valkosipulipapuja (G*, L, M, Veg)
  • Karviaisrahkaa (A, G*, L)
  • Kahvi (A, G*, L)

Perjantai 11.10.

  • Andalusian possua (A, G*, L, M)
  • Puttanesca-pizzaa (A, L)
  • Kukkakaaligratiinia (A, L)
  • Timjamilla maustettuja viipaleperunoita (A, G*, L, M, Veg)
  • Provencen uunikasviksia (G*, L, M, Veg)
  • Päärynä-inkivääripaistosta (A, L)
  • Vaniljakastiketta (A, G*, L)
  • Kahvi (A, G*, L)

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G) Gluteeniton (A) Sis. allergeeneja. Kysy tarkemmat tiedot allergisoivista raaka-aineista henkilökunnalta.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Ravintolapäällikkö

Pirjo  Lipsanen

Pirjo Lipsanen

Ravintolapäällikkö
020 770 2244

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta