Juuri nyt: Antell-sovellus tuo ruokalistat puhelimeesi! Lisää meidät ravintolalistalle koodilla 277641 Lue lisää

Antell Pik­kuar­ka­dia

  • Arkadiankatu 4-6, 00100 Helsinki
  • 020 770 2244
  • [email]
  • Avoinna ma–pe 9.30–14.30
  • Lounas  10.30–13.30

Ravintolan terveiset

Palvelemme lyhennetyin aukioloajoin
ma-pe klo 9:30 – 14:30!

Lounas katettuna arkisin  klo 10.30 – 13.30

 

HUOM!

Olemme ottaneet käyttöömme koronapassin.

Olemme luopuneet käteisen käytöstä,maksuvälineenä vain kortti.

 

 

Lounas – viikko 4

(24.-30.1.2022)

Lounas katettuna klo 10:30-13:30. Lounas sisältää leivät, levitteet sekä kahvin/teen.

Maanantai 24.1.

  • Kreikkalainen linssi-kasviskeitto (Veg, M, L, G*, A)
  • Vihersalaattisekoitus, häränrintaa, salaattijuusto, piparjuuri-punajuurisalaatti sekä muut lisukkeet (L, A)
  • Päivän keitto sekä salaattibuffet (L, A), Kalkkunakiusaus (L, G*, A)

Tiistai 25.1.

  • Palsternakkakeitto (L, G*, A)
  • Vihersalaattisekoitus, maissipaneroitu broilerinfilee, cantaloupe meloni, punakaaliraaste sekä muut lisukkeet (L, A)
  • Päivän keitto sekä salaattibuffet (L, A), Jauheliha-pastavuoka (L, A)

Keskiviikko 26.1.

  • Lihakeitto (M, L, G*, A)
  • Vihersalaattisekoitus, katkarapu, kananmuna, mozzarellajuusto sekä muut lisukkeet (L, A)
  • Päivän keitto sekä salaattibuffet (L, A), Kolmen kaalin gratiini (L, A)

Torstai 27.1.

  • Curry-kukkakaalikeitto (Veg, M, L, G*, A)
  • Vihersalaattisekoitus, leipäjuusto & paahdettu bataattisalaatti, härkis, rakuuna porkkanat sekä muut lisukkeet (L, A)
  • Päivän keitto sekä salaattibuffet (L, A), Blinit savulohitäytteellä (L, G*, A)

Perjantai 28.1.

  • Hampurilainen liha- tai kasvistäytteellä sekä runsas salaattipöytä (L, A)

(Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G*) Gluteeniton, valmistettu tiloissa joissa käsitellään ko. allergeenia (A) Sis. allergeeneja. Sisältää jotain seuraavista allergeeneista: munat ja munatuotteet, maito ja maitotuotteet, äyriäiset, nilviäiset, kala, maapähkinät, seesami, soija, rikkidioksidi ja sulfiitit, pähkinät, gluteenia sisältävät viljat, selleri, sinappi ja lupiini.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Ravintolapäällikkö

Pirjo  Lipsanen

Pirjo Lipsanen

Ravintolapäällikkö
020 770 2244

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta