Antell PK21

  • Paciuksenkatu 21, 00270 Helsinki
  • 0207702218
  • [email]
  • Avoinna ma–pe 8–13
  • Lounas ma–pe 11–13

Ravintolan terveiset

Tervetuloa nauttimaan herkullista itte tehtyä lounasta ma-pe klo 11- 13!

Uutta Suomessa: Ruokalistamme on tekoälyn optimoima
annathan palautetta, kuinka onnistuimme!

Lounas – viikko 50

(11.-17.12.2023)

Maanantai 11.12.

  • Kaurapuuro (Veg, A)
  • Slaavilaista broileria (VL, G*, A)
  • Janssonin kiusausta (L, G*, A)
  • Kasvispyöryköitä (M, G*, A), gremolata-bulguria (Veg, A), yrttikermaviilikastiketta (L, G*, A)
  • Mansikkarahkaa (L, G*, A)

Tiistai 12.12.

  • Täysjyvävehnäpuuroa (Veg, A)
  • Lihapullia sinappi-kermakastikkeessa & pottuja (L, A)
  • Kananpoikapaellaa (M, G*, A)
  • Marokkolaista peruna-sitruunapataa tofulla & riisiä (Veg, G*, A)
  • Punaherukkakiisseliä (Veg, G*), kermavaahtoa (L, G*, A)

Keskiviikko 13.12.

  • Ruispuuro (Veg, A)
  • Butter chicken & basmatiriisiä (L, G*, A)
  • Burgundin härkäpataa & pottuja (M, G*, A)
  • Shakshuka (M, G*, A)
  • Hedelmä (Veg, G*, A)

Torstai 14.12.

  • Mannapuuro (L, A)
  • Pinaattikuorrutettua seitä & pottuja (L, G*, A)
  • Hapanimelää possupataa (M, G*, A), nuudelia (M, A)
  • Mifu Biryani (L, G*, A)
  • Maitokahvivanukasta (L, G*, A)

Perjantai 15.12.

  • Kaura-siemenpuuro (Veg, A)
  • Yrttivoissa paistettua broileria & limemajoneesia (L, G*, A), lohkopottuja & höyrytettyä kukkakaalia (Veg, G*, A)
  • Metsäsienilasagnettea (L, A)
  • Lime-kookossmoothie (L, G*, A)

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G*) Gluteeniton, valmistettu tiloissa joissa käsitellään ko. allergeenia (A) Sis. allergeeneja. Kysy tarkemmat tiedot allergisoivista raaka-aineista henkilökunnalta.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Monday 11.12.

  • Oat meal (Veg, A)
  • Oven baked sausages with cheese & mashed potatoes (LL, G*, A)
  • Potato & anchovy casserole (L, G*, A)
  • Vegetable balls (D, G*, A), gremolata bulgur (Veg, A), sour cream sauce with herbs (L, G*, A)
  • Strawberry quark (L, G*, A)

Tuesday 12.12.

  • Whole grain wheat porridge (Veg, A)
  • Meat balls with creamy mustard sauce & potatoes (L, A)
  • Chicken paella (D, G*, A)
  • Moroccan potato & lemon casserole with tofu & rice (Veg, G*, A)
  • Red currant fool (Veg, G*), whipped cream (L, G*, A)

Wednesday 13.12.

  • Rye porridge (Veg, A)
  • Butter chicken & basmati rice (L, G*, A)
  • Beef Burgundy & potatoes (D, G*, A)
  • Shakshuka (D, G*, A)
  • Fruit (Veg, G*, A)

Thursday 14.12.

  • Semolina porridge (L, A)
  • Alaskan pollock with creamy spinach sauce & potatoes (L, G*, A)
  • Sweet'n sour pork (D, G*, A), noodles (D, A)
  • Mifu Biryani (L, G*, A)
  • Latte pudding (L, G*, A)

Friday 15.12.

  • Oat meal with seeds (Veg, A)
  • Herb butter chicken & lime mayonnaise (L, G*, A), wedge potatoes & steamed cauliflower (Veg, G*, A)
  • Mushroom lasagnette (L, A)
  • Lime & coconut smoothie (L, G*, A)

We reserve the right to changes. (Veg) Vegan (D) Dairy free (L) Lactose free (LL) Low in lactose (G*) Gluten free, produced in facilities where the allergen is handled (A) Includes allergens. Includes some of the following allergens: eggs and egg products, milk and dairy products, shellfish, molluscs, fish, peanuts, sesame, soya, sulphur dioxide and sulphites, nuts, cereal’s containing gluten, celery, mustard and lupin.
We use meat from Finland. We will notify in writing if the origin is some other country.

Ravintolapäällikkö

Kati   Kiviranta

Kati Kiviranta

Ravintolapäällikkö
020 770 2218

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta