Juuri nyt: Palvelemme ma-pe klo 8 - 13. Lounas tarjolla klo 11-12.45. Tervetuloa!

Antell PK21

  • Paciuksenkatu 21, 00270 Helsinki
  • 0207702218
  • antell.pk21@antell.fi
  • Avoinna ma–pe 8.00–13.00
  • Lounas ma–pe 11.00–12.45

Palvelemme klo 8-13. Lounasta tarjolla klo 11-12.45 Tervetuloa!

Lounas – viikko 49

(30.11.-6.12.2020)

Keskiviikko 2.12.

  • Riisipuuro (L, A)
  • Mallasbroileria, marinoitua punasipulia ja paahdettuja pottuja (glut. kana keittiöstä) (M, A)
  • Katin kermaista kirjolohikeittoa (L, G*, A), ruissipsejä (M, A)
  • Itte tehtyjä Välimeren linssipihvejä (Veg, G*, A), basilikajogurttia (L, G*, A)
  • Pannaria, mansikkahilloa ja kermavaahtoa (L, A)

Torstai 3.12.

  • Ohrapuuro (L, A)
  • Sitruunaista kampelaa, pottuja ja tilli-kermaviiliä (L, A)
  • Naudanjauhelihabolognesea (M, G*, A), täysjyväpastaa (M, A), parmesania (L, G*, A)
  • Soija-kasvismoussakaa (L, G*, A)
  • Ruusunmarja-vadelmakiisseliä (Veg, G*, A), kanelikermaa (L, G*, A)

Perjantai 4.12.

  • Ruispuuro (M, A)
  • Wieninleike (glut. keittiöstä) (M, A), lohkopottuja, sitruunaa, anjovista ja kaprsimajoneesia (M, G*, A)
  • Mozzarella-tomaatti-pestopizzaa (L, A)
  • Mustikka-juustokakkuwiener (A)

(Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G*) Gluteeniton, valmistettu tiloissa joissa käsitellään ko. allergeenia (A) Sis. allergeeneja. Sisältää jotain seuraavista allergeeneista: munat ja munatuotteet, maito ja maitotuotteet, äyriäiset, nilviäiset, kala, maapähkinät, seesami, soija, rikkidioksidi ja sulfiitit, pähkinät, gluteenia sisältävät viljat, selleri, sinappi ja lupiini.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Wednesday 2.12.

  • Rice porridge (L, A)
  • Malt chicken, marinated red onion & roasted potatoes (glut. chicken from the kitchen) (D, A)
  • Creamy rainbow trout soup (L, G*, A), rye crisp's (D, A)
  • Home made Välimeren lentil steak's (Veg, G*, A), yogurt with basil (L, G*, A)
  • Pancake's, jam & whipped cream (L, A)

Thursday 3.12.

  • Barley porridge (L, A)
  • Flat fish with lemon, potatoes & dill sour cream (L, A)
  • Minced beef bolognese (D, G*, A), full grain pasta (D, A), parmesan (L, G*, A)
  • Vegetable & soy moussaka (L, G*, A)
  • Rose hip & rasberry fool (Veg, G*, A), cinnamon cream (L, G*, A)

Friday 4.12.

  • Rye porridge (D, A)
  • Wiener schnitzel (glut. free from the kitchen) (D, A), potato wedges, lemon, anchovy's & capers mayonnaise (D, G*, A)
  • Mozzarella-tomato-pestopizza (L, A)
  • Blueberry & cheesecake danish (A)

(Veg) Vegan (D) Dairy free (L) Lactose free (LL) Low in lactose (G*) Gluten free, produced in facilities where the allergen is handled (A) Includes allergens. Includes some of the following allergens: eggs and egg products, milk and dairy products, shellfish, molluscs, fish, peanuts, sesame, soya, sulphur dioxide and sulphites, nuts, cereal’s containing gluten, celery, mustard and lupin.
We use meat from Finland. We will notify in writing if the origin is some other country.

Ravintolapäällikkö

Kati  Parviainen

Kati Parviainen

Ravintolapäällikkö
0207702218

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta