Antell PK21

  • Paciuksenkatu 21, 00270 Helsinki
  • 0207702218
  • [email]
  • Avoinna ma–pe 8–13
  • Lounas ma–pe 11–13

Ravintolan terveiset

Tervetuloa nauttimaan herkullista itte tehtyä lounasta ma-pe klo 11- 13. Katso myös Antellin toisen Paciuksenkadun lounasravintolan, Antell Graduksen lounaslista.

Kysy meiltä Antellin inspiroivia kokous- ja juhlatarjoiluja!

Lounas – viikko 18

(29.4.-5.5.2024)

Ravintola suljettu keskiviikkona 1.5.2024. Hauskaa Vappua!

Maanantai 29.4.

  • Kaurapuuro (Veg, A)
  • Savulohipastaa (L, A)
  • Kanaa Napolin tapaan ja pottuja (L, G*, A)
  • Dal makhani linssipataa ja basmatiriisiä (Veg, G*, A)
  • Mustikkarahkaa (L, G*, A)

Tiistai 30.4.

  • 4-viljanpuuroa (Veg, A)
  • Pippurihärkää ja riisiä (L, G*, A)
  • Korianteri-lime turskaa ja pottuja (L, G*, A), sitruunajogurttia (L, G*, A)
  • Itte tehtyjä kasvispihvejä (Veg, G*, A), sitruunajogurttia (vegaanikastike keittiöstä) (L, G*, A)
  • Kaura-raparperipaistosta ja vaniljavaahtoa (L, G*)

Keskiviikko 1.5.

Suljettu

Torstai 2.5.

  • Täysjyvävehnäpuuro (Veg, A)
  • Meetwurstikiusausta (L, G*, A)
  • BBQ & chicken pizza (L, A)
  • Soijabolognesea (Veg, G*, A), täysjyväspagettia (Veg, A)
  • Mustaherukka-banaanismoothie (L, G*, A)

Perjantai 3.5.

  • Ruispuuro (Veg, A)
  • Blackened chicken, paahdettua perunaa, valkosipulipapuja ja mango-chilimajoneesia (M, G*, A)
  • Grillattua tofua (Veg, G*, A)
  • Vaniljajäätelöä (L, G*, A)

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G) Gluteeniton (A) Sis. allergeeneja. Kysy tarkemmat tiedot allergisoivista raaka-aineista henkilökunnalta.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Restaurant closed on wednesday 1.5.2024. Happy May Day!

Monday 29.4.

  • Oat meal (Veg, A)
  • Smoked salmon pasta (L, A)
  • Napolese chicken with potatoes (L, G*, A)
  • Dal makhani lentil stew with basmati rice (Veg, G*, A)
  • Blueberry quark (L, G*, A)

Tuesday 30.4.

  • 4 grain porridge (Veg, A)
  • Beef pepper sauce with rice (L, G*, A)
  • Coriander & lime cod with potatoes (L, G*, A), lemon yogurt (L, G*, A)
  • Home made vegetable steaks (Veg, G*, A), lemon yogurt (vegan sauce from the kitchen) (L, G*, A)
  • Oat & rhubarb crumble with whipped vanilla sauce (L, G*)

Wednesday 1.5.

Closed

Thursday 2.5.

  • Whole grain wheat porridge (Veg, A)
  • Creamy metwurst & potato casserole (L, G*, A)
  • BBQ & chicken pizza (L, A)
  • Soy bolognese (Veg, G*, A), full grain spagetti (Veg, A)
  • Black currant & banana smoothie (L, G*, A)

Friday 3.5.

  • Rye porridge (Veg, A)
  • Blackened chicken, roasted potatoes, garlic beans & mango-chili mayonnaise (D, G*, A)
  • Grilled tofu (Veg, G*, A)
  • Vanilla ice cream (L, G*, A)

We reserve the right to changes. (Veg) Vegan (D) Dairy free (L) Lactose free (LL) Low in lactose (G) Gluten free (A) Includes allergens. Includes some of the following allergens: eggs and egg products, milk and dairy products, shellfish, molluscs, fish, peanuts, sesame, soya, sulphur dioxide and sulphites, nuts, cereal’s containing gluten, celery, mustard and lupin.
We use meat from Finland. We will notify in writing if the origin is some other country.

Ravintolapäällikkö

Kati   Kiviranta

Kati Kiviranta

Ravintolapäällikkö
020 770 2218

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta