Antell PK21

  • Paciuksenkatu 21, 00270 Helsinki
  • 0207702218
  • [email]
  • Avoinna ma–pe 8–13
  • Lounas ma–pe 11–13

Ravintolan terveiset

Tervetuloa nauttimaan herkullista itte tehtyä lounasta ma-pe klo 11- 13!

Uutta Suomessa: Ruokalistamme on tekoälyn optimoima
annathan palautetta, kuinka onnistuimme!

Lounas – viikko 13

(27.3.-2.4.2023)

Keskiviikko 29.3.

  • Riisipuuro (L, G*, A)
  • Rapeaa korianteri-limeturskaa ja pottuja (M, A)
  • Meksikolaista naudanlihapataa ja villiriisiä (M, G*, A)
  • Itte tehtyjä kvinoa-bataattipihvejä (Veg, G*, A), korianterijogurttia (L, G*, A)
  • Vaniljakiisseliä ja mansikkahilloa (L, G*, A)

Torstai 30.3.

  • Täysjyvävehnäpuuro (M, A)
  • Broileria perulaisittain ja pottuja (M, G*, A)
  • Salami-paprikapastavuokaa (L, A)
  • Palak paneer tofulla (Veg, G*, A), täysjyväkuskusia (Veg, A)
  • Pannukakkua, mansikkahilloa ja kermavaahtoa (L, G*, A)

Perjantai 31.3.

  • Ruispuuro (M, A)
  • Rapeaa maissikanaa, lohkopottuja ja säräjuureksia (M, G*, A), mangojogurttia (L, G*, A)
  • Panang currya ja basmatiriisiä (Veg, G*, A)
  • Vaniljajäätelöä ja suklaakastiketta (L, G*, A)

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G*) Gluteeniton, valmistettu tiloissa joissa käsitellään ko. allergeenia (A) Sis. allergeeneja. Sisältää jotain seuraavista allergeeneista: munat ja munatuotteet, maito ja maitotuotteet, äyriäiset, nilviäiset, kala, maapähkinät, seesami, soija, rikkidioksidi ja sulfiitit, pähkinät, gluteenia sisältävät viljat, selleri, sinappi ja lupiini.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Wednesday 29.3.

  • Rice porridge (L, G*, A)
  • Crispy coriander & lime cod (D, A)
  • Mexican beef stew with wild rice (D, G*, A)
  • Home made quinoa & sweet potato patties (Veg, G*, A), coriander yogurt (L, G*, A)
  • Vanilla fool & strawberry jam (L, G*, A)

Thursday 30.3.

  • Full grain wheat porridge (D, A)
  • Peruvian chicken & potatoes (D, G*, A)
  • Salami & bell pepper pasta casserole (L, A)
  • Palak paneer with tofu (Veg, G*, A), full grain couscous (Veg, A)
  • Pan cake, strawberry jam & whipped cream (L, G*, A)

Friday 31.3.

  • Rye porridge (D, A)
  • Crispy corn chicken, potato wedges & roasted root vegetables (D, G*, A), mango yogurt (L, G*, A)
  • Panang curry with basmati rice (Veg, G*, A)
  • Vanilla ice cream with chocolate sauce (L, G*, A)

We reserve the right to changes. (Veg) Vegan (D) Dairy free (L) Lactose free (LL) Low in lactose (G*) Gluten free, produced in facilities where the allergen is handled (A) Includes allergens. Includes some of the following allergens: eggs and egg products, milk and dairy products, shellfish, molluscs, fish, peanuts, sesame, soya, sulphur dioxide and sulphites, nuts, cereal’s containing gluten, celery, mustard and lupin.
We use meat from Finland. We will notify in writing if the origin is some other country.

Ravintolapäällikkö

Kati   Kiviranta

Kati Kiviranta

Ravintolapäällikkö
020 770 2218

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta