Antell PK21

  • Paciuksenkatu 21, 00270 Helsinki
  • 0207702218
  • [email]
  • Avoinna ma–pe 8–13
  • Lounas ma–pe 11–12.45

Ravintolan terveiset

Tervetuloa nauttimaan herkullista itte tehtyä lounasta ma-pe klo 11 – 12.45!

Uutta Suomessa: Ruokalistamme on tekoälyn optimoima
annathan palautetta, kuinka onnistuimme!

Lounas – viikko 49

(5.-11.12.2022)

Maanantai 5.12.

  • Kaurapuuro (M, A)
  • Alabama Chicken ja villiriisiä (M, G*, A)
  • Meetwurstikiusausta (L, G*, A)
  • Marokkolaisia kasvispihvejä (Veg, G*, A), yrttikermaviiliä (L, G*, A)
  • Mustikkasmoothie (L, G*, A)

Tiistai 6.12.

Suljettu

Keskiviikko 7.12.

  • Riisipuuro (L, G*, A)
  • Ylikypsää Andalusian possua ja yrttipaahdettuja pottuja (M, G*, A)
  • Broileri-koskenlaskijakiusausta (L, G*, A)
  • Chili con Härkis ja riisiä (Veg, G*)
  • Puolukka-kinuskirahkaa (L, G*, A)

Torstai 8.12.

  • Täysjyvävehnäpuuro (M, A)
  • Itte tehtyjä ahven-lohimurekepihvejä ja pottuja (maidoton keittiöstä) (L, G*, A), sitruuna-jogurttikastiketta (L, G*, A)
  • Hernekeittoa, sinappia ja sipulia (M, G*, A)
  • Juures-voipapupyöryköitä (Veg, G*, A), sitruuna-jogurttikastiketta (L, G*, A)
  • Pannukakkua, hilloa ja kermavaahtoa (L, A)

Perjantai 9.12.

  • Ruispuuro (M, A)
  • Balsamicopaahdettua kananpoikaa, lohkopottuja, paistettua porkkanaa ja lehtiselleriä (M, G*, A), rakuunakermaviiliä (L, G*, A)
  • Tofu butter ja basmatiriisiä (Veg, G*, A)
  • Marja-vaniljamoussea (L, G*, A)

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G*) Gluteeniton, valmistettu tiloissa joissa käsitellään ko. allergeenia (A) Sis. allergeeneja. Sisältää jotain seuraavista allergeeneista: munat ja munatuotteet, maito ja maitotuotteet, äyriäiset, nilviäiset, kala, maapähkinät, seesami, soija, rikkidioksidi ja sulfiitit, pähkinät, gluteenia sisältävät viljat, selleri, sinappi ja lupiini.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Monday 5.12.

  • Oat meal (D, A)
  • Alabama Chicken & wild rice (D, G*, A)
  • Creamy metwurst & potato casserole (L, G*, A)
  • Moroccan spiced vegetable steak''s (Veg, G*, A), sour cream with herbs (L, G*, A)
  • Blueberry smoothie (L, G*, A)

Tuesday 6.12.

Closed

Wednesday 7.12.

  • Rice porridge (L, G*, A)
  • Braised Andalucian style pork & herb roasted potatoes (D, G*, A)
  • Chicken & cheese casserole (L, G*, A)
  • Chili con fava bean with rice (Veg, G*)
  • Lingonberry & caramel quark (L, G*, A)

Thursday 8.12.

  • Full grain wheat porridge (D, A)
  • Home made perch & salmon burger steak's with potatoes (milk free from the kitchen) (L, G*, A), lemon yogurt sauce (L, G*, A)
  • Pea soup with mustard & onion (D, G*, A)
  • Root vegetable & butter bean ball's (Veg, G*, A), lemon yogurt sauce (L, G*, A)
  • Pan cake, jam & whipped cream (L, A)

Friday 9.12.

  • Rye porridge (D, A)
  • Balsamic roasted chicken, potato wedges, fried carrot & celery (D, G*, A), sour cream with taragon (L, G*, A)
  • Tofu butter with basmati rice (Veg, G*, A)
  • Berry & vanilla mousse (L, G*, A)

We reserve the right to changes. (Veg) Vegan (D) Dairy free (L) Lactose free (LL) Low in lactose (G*) Gluten free, produced in facilities where the allergen is handled (A) Includes allergens. Includes some of the following allergens: eggs and egg products, milk and dairy products, shellfish, molluscs, fish, peanuts, sesame, soya, sulphur dioxide and sulphites, nuts, cereal’s containing gluten, celery, mustard and lupin.
We use meat from Finland. We will notify in writing if the origin is some other country.

Ravintolapäällikkö

Kati   Kiviranta

Kati Kiviranta

Ravintolapäällikkö
020 770 2218

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta