Antell Poijut

  • Porkkalankatu 20 A, 00180 Helsinki
  • 0207702128
  • antell.poijut@antell.fi
  • Avoinna ma–pe 7.45–16.00
  • Kahvila ma–pe 7.30–16.00
  • Lounas ma–pe 11.00–13.30

Helpota elämääsi!

Muistathan, että meiltä saat raikkaat ja monipuoliset lounas- ja välipalavaihtoehdot myös mukaan pakattuna!

Lounas ma-pe klo 11.00-13.30

Tarjoamme laadukasta, itte tehtyä ruokaa jokaisena arkipäivänä. Tervetuloa syömään!

Lounas – viikko 37

(13.-19.9.2021)

Lounaalta jäljelle jäänyttä hävikkiruokaa voi ostaa mukaan klo 13.30-13:40

Perjantai 17.9.

  • Porsaanniskaa Alabama style (M, G*, A), bataatti-perunapaistosta (L, G*, A)
  • Savulohi-rucolapannupizzaa (L, A)
  • Porkkanalettuja (L, A), rakuuna-kermaviilikatiketta (L, G*, A)
  • Koskenlaskija-juureskeittoa (L, G*, A)
  • Hedelmäsalaattia (Veg, M, G*)

(Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G*) Gluteeniton, valmistettu tiloissa joissa käsitellään ko. allergeenia (A) Sis. allergeeneja. Sisältää jotain seuraavista allergeeneista: munat ja munatuotteet, maito ja maitotuotteet, äyriäiset, nilviäiset, kala, maapähkinät, seesami, soija, rikkidioksidi ja sulfiitit, pähkinät, gluteenia sisältävät viljat, selleri, sinappi ja lupiini.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Ravintolapäällikkö

Nina  Sihvonen

Nina Sihvonen

Ravintolapäällikkö
020 770 2128

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta

Kokoustilat ja tarjoilut

Tutustu kokoustiloihimme. Järjestämme myös tilaisuutenne makeat tai suolaiset tarjoilut.

Lue lisää