Antell Poijut

  • Porkkalankatu 20 A, 00180 Helsinki
  • 0207702128
  • antell.poijut@antell.fi
  • Avoinna ma–pe 7.45–14.00
  • Kahvila ma–pe 7.30–16.00
  • Lounas ma–pe 11.00–13.00

Ravintolan terveiset

Palvelemme jälleen 2.6. alkaen, tervetuloa! Poikkeuksellisesti lounas klo 11-13:00. Aamiaista ei ole tarjolla kesäkuussa.

Lounas – viikko 29

(13.-19.7.2020)

Koronatilanteen vuoksi ruokalistaan tulevat muutokset ovat mahdollisia. Hävikkiruokaa myynnissä klo 13:00-13:10.

Keskiviikko 15.7.

  • Kookosbroileria maapähkinäkastikkeessa (M, G*, A), kurkumariisiä (Veg, M, G*)
  • Peruna-sienipihvejä (M, G*, A), remouladekastiketta (L, G*, A)
  • Raparperi-mansikkakiisseliä (Veg, M, G*), Kermavaahto (L, G*, A)

Torstai 16.7.

  • Pasta Carbonara (L, A), nauris-sokeriherne-sipulipaistos (Veg, M, G*)
  • Tofu-kasviskormaa (Veg, M, G*, A)
  • Mangorahkaa (L, G*, A)

Perjantai 17.7.

  • Grillilohta (M, G*, A), kananmunakastiketta (L, G*, A), paahdettuja punajuuria (Veg, M, G*), keitetty varhaisperuna (Veg, L, G*)
  • Vegaanista Stifadoa (Veg, M, G*, A), basmatiriisiä (Veg, M, G*)
  • Kaura-omenapaistosta (L, A), vaniljakastiketta (L, G*, A)

(Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G*) Gluteeniton, valmistettu tiloissa joissa käsitellään ko. allergeenia (A) Sis. allergeeneja. Sisältää jotain seuraavista allergeeneista: munat ja munatuotteet, maito ja maitotuotteet, äyriäiset, nilviäiset, kala, maapähkinät, seesami, soija, rikkidioksidi ja sulfiitit, pähkinät, gluteenia sisältävät viljat, selleri, sinappi ja lupiini.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Ravintolapäällikkö

Päivi  Jokinen

Päivi Jokinen

Ravintolapäällikkö
0207702128

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta

Kokoustilat ja tarjoilut

Tutustu kokoustiloihimme. Järjestämme myös tilaisuutenne makeat tai suolaiset tarjoilut.

Lue lisää