Antell Rajamäki

  • Kiljavantie 6, 05201 Rajamäki
  • 020 770 2264
  • antell.rajamaki@antell.fi
  • Avoinna ma–to 8.00–14.00, pe 8.00–13.00,  
  • Lounas ma–to 10.45–13.00, pe 11.00–12.30
  • Aamiainen ma–pe 8.00–10.00

Helpota elämääsi!

Muistathan, että meiltä saat raikkaat ja monipuoliset lounas- ja välipalavaihtoehdot myös mukaan pakattuna!

Lounas – viikko 19

(10.-16.5.2021)

Huomioithan että ravintolassa käytetyt raaka-aineet saattavat vaihtua suunnitellusta ja siten allergia merkinnät voivat poiketa todellisesta. Varmista allergeenit henkilökunnalta.

Tiistai 11.5.

  • Jauhelihalasagnettea L,A p.M,G,A ja höyryttey kasviksia M,G,A,Veg
  • Espanjalaista kasvismunkasta (L, G*, A)
  • Raparperikiisseliä M,G,A,Veg ja kermavaahtoa L,G;A tai kahvi

Keskiviikko 12.5.

  • Broilerin koipia perulaisittain M,G;A ja riisiä M,G,A,Veg
  • Purjo-perunasosekeittoa ja marinoitua soijaa (Veg, M, G*, A)
  • Smoothieta tai kahvi (M, G*, A)

Torstai 13.5.

Suljettu

Perjantai 14.5.

Suljettu

(Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G*) Gluteeniton, valmistettu tiloissa joissa käsitellään ko. allergeenia (A) Sis. allergeeneja. Sisältää jotain seuraavista allergeeneista: munat ja munatuotteet, maito ja maitotuotteet, äyriäiset, nilviäiset, kala, maapähkinät, seesami, soija, rikkidioksidi ja sulfiitit, pähkinät, gluteenia sisältävät viljat, selleri, sinappi ja lupiini.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Ravintolapäällikkö

Tarja  Sundström

Tarja Sundström

Ravintolapäällikkö
020 770 2264

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta