Antell-Ravintolat: Antell-ravintola Focuksen (Jyväskylä) Marika Myllykoski on valittu ehdolle vuoden 2017 parhaaksi ammattikeittiön työntekijäksi ravintola-alan ammattilehden Aromin vuotuisessa PRO-kilpailussa. Kannusta Marika voittoon omassa sarjassaan 31.12.2016 mennessä! Lue lisää: http://www.antell.fi/antell/tuoreimmat/antellilta-kaksi-ehdokasta-pro2017-kilpailun-finaaliin.html

pe 2. joulukuuta 2016 08.50.23

Antell-ravintola Focuksen (Jyväskylä) Marika Myllykoski on valittu ehdolle vuoden 2017 parhaaksi ammattikeittiön työntekijäksi ravintola-alan ammattilehden Aromin vuotuisessa PRO-kilpailussa. Kannusta Marika voittoon omassa sarjassaan 31.12.2016 mennessä!

Lue lisää: http://www.antell.fi/antell/tuoreimmat/antellilta-kaksi-ehdokasta-pro2017-kilpailun-finaaliin.html