Antell-Ravintolat: Miten henkilöstöravintolan toiminnassa on mahdollista huomioida ympäristövaikutukset ja toimia ekologisemmin? Lue lisää blogistamme: http://www.antell.fi/ravintolat/yrityksille/blogi/ympariston-huomioiminen-henkilostoravintolassa.html "Poisheitetyn ruoan ongelma ei niinkään ole syntyvä biojäte tai ruoan päätyminen sekajätteen joukkoon, vaan se, että ruoan heittäminen roskiin vie samalla myös valmistuksessa käytetyn energian sekä työpanoksen hukkaan."

ke 19. lokakuuta 2016 09.58.38

Miten henkilöstöravintolan toiminnassa on mahdollista huomioida ympäristövaikutukset ja toimia ekologisemmin? Lue lisää blogistamme: http://www.antell.fi/ravintolat/yrityksille/blogi/ympariston-huomioiminen-henkilostoravintolassa.html

"Poisheitetyn ruoan ongelma ei niinkään ole syntyvä biojäte tai ruoan päätyminen sekajätteen joukkoon, vaan se, että ruoan heittäminen roskiin vie samalla myös valmistuksessa käytetyn energian sekä työpanoksen hukkaan."