Antell-Ravintolat: Syyskuussa järjestetyissä Antellin aamiaisseminaareissa asiantuntijat johdattivat pohtimaan työelämän muutoksia ja työhyvinvoinnin johtamista murroksen alla. Kotimaisista raaka-aineista valmistetun runsaan brunssin äärellä syntyi uusia oivalluksia – ei valmiita vastauksia. Kokosimme aamiaisseminaarien tunnelmaa ja puheenvuorojen parhaat palat uusimpaan blogiartikkeliimme. Käy lukemassa asiantuntijoiden näkökulmat työhyvinvoinnin johtamiseen!

pe 6. lokakuuta 2017 06.22.05

Syyskuussa järjestetyissä Antellin aamiaisseminaareissa asiantuntijat johdattivat pohtimaan työelämän muutoksia ja työhyvinvoinnin johtamista murroksen alla. Kotimaisista raaka-aineista valmistetun runsaan brunssin äärellä syntyi uusia oivalluksia – ei valmiita vastauksia.
Kokosimme aamiaisseminaarien tunnelmaa ja puheenvuorojen parhaat palat uusimpaan blogiartikkeliimme. Käy lukemassa asiantuntijoiden näkökulmat työhyvinvoinnin johtamiseen!