Antell-Ravintolat: Tiesitkö, että ruokahävikin vähentäminen on kansantaloudellisesti merkittävä ekologinen teko? Lue blogistamme lisää siitä, miten ruokahävikin määrään on mahdollista vaikuttaa henkilöstöravintolassa. http://www.antell.fi/ravintolat/yrityksille/blogi/ruokahavikin-vahentaminen-henkilostoravintolassa "Keinoja hävikin vähentämiseen on useita. Kaikki alkaa hyvästä suunnittelusta sekä asiakasyrityksen ja henkilöstöravintolan tiiviistä yhteistyöstä."

ti 28. kesäkuuta 2016 14.18.17

Tiesitkö, että ruokahävikin vähentäminen on kansantaloudellisesti merkittävä ekologinen teko? Lue blogistamme lisää siitä, miten ruokahävikin määrään on mahdollista vaikuttaa henkilöstöravintolassa. http://www.antell.fi/ravintolat/yrityksille/blogi/ruokahavikin-vahentaminen-henkilostoravintolassa

"Keinoja hävikin vähentämiseen on useita. Kaikki alkaa hyvästä suunnittelusta sekä asiakasyrityksen ja henkilöstöravintolan tiiviistä yhteistyöstä."