Antellin itte tehty

Alusta saakka parempaa

Antellin itte tehty tarkoittaa kaikessa yksinkertaisuudessaan puhtaista ja aidoista raaka-aineista valmistettua laadukasta, käsintehtyä ruokaa, joka maistuu, näyttää, tuoksuu ja tuntuu hyvältä. Kun ruoka on omassa keittiössä itte tehty, tiedämme, mistä se on peräisin ja miten tai kuka sen on valmistanut.

Tekijät

Hyvällä ruualla on tekijänsä. Tekijän luonne tarttuu ruokaan. Kuuntelemme asiakkaitamme herkällä korvalla. Itte tehty tuntuu itse tehdyltä kaikilla aisteilla. Aina ulkonäöstä tuoksuun ja suutuntumasta esillepanoon, myös koko ruokailutapahtuman tunnelmassa – kuin vanha tuttu olisi itse tehnyt tarjottavat.

Maku

Ruoan täytyy maistua hyvältä. Toimintamme on rakennettu tukemaan tätä strategista valintaa. Antellin ammattilaiset valmistavat ruuan omilla resepteillä keittiössä paikan päällä. Reseptit räätälöidään jokaisen ravintolamme asiakaskunnan tarpeiden ja mieltymysten mukaan. 

Itte tehty ruoka näyttää aina tekijältään. Tekijän kädenjälki saa näkyä lopputuloksessa, niin ruoan maussa kuin ulkonäössäkin. Tekijän hyvä fiilis ja luonne tarttuvat tarjoiltavaan ruokaan.

Hyvinvointi

Puhtaampi ja terveellisempi ruoka edistää hyvinvointia. Tällä on suora vaikutus henkilöstön jaksamiseen ja työvireeseen. Ruoan alkuperä on tärkeä asia.
Itte tehdyn ruoan valmistamisen aloitamme valitsemalla raaka-aineet huolella. Suosimme alkuperältään suomalaista.

Ruokamme on turvallista ja tarkasti valvottua – tiedämme, mitä tarjoamme. Sen lisäksi, mitä ruokaamme laitamme, merkityksellistä on myös se, mitä emme siihen laita. Emme käytä turhia lisäaineita ja huomioimme yliherkkyydet.

Ruoan hyvinvointitekijöitä ovat ravintoarvojen lisäksi se, miten ruoka tarjotaan, minkälaista palvelua ravintolan asiakas kokee saavansa ja miten miellyttävältä ruokailuhetki tuntuu. Asiakkaan huomioiminen näissäkin asioissa on osa Antellin ammattilaisten itte tehty -laatua.


Itte tehty –lupauksemme

• Me emme tarjoa eineksiä!
• Meillä on joka päivä tarjolla itte tehtyä ruokaa!
• Salaattipöydässä on aina tarjolla itte tehtyä salaatinkastiketta ja
   kauden kasviksia!
• Tarjoamme vain suomalaista broileria!


INFO

Poratie 5,
90140 Oulu
p. 020 770 2000