Oulun seutu

Lounas Oulussa

Tervetuloa nauttimaan herkullinen ja ravitseva lounas Oulussa joka arkipäivä. Kaikkien ravintoloidemme buffetlounas sisältää aina liha- ja kasvisvaihtoehdot sekä raikkaan salaatin ja leivät ruoka-annoksen kaveriksi. Antellilta saat myös terveellistä, itte tehtyä ruokaa kotiin etätyöpäivän lounasevääksi tai vaikka koko perheelle.

Suosimme ravintoloissamme kotimaisia raaka-aineita. Itte tehty, laadukkaista raaka-aineista valmistettu lounas auttaa jaksamaan arjessa. Lounashetki viihtyisissä ravintolassamme tuo myös mukavan tauon työpäivän keskelle. Tervetuloa nauttimaan!

Oulun lounasravintolat

Oulun seudulta löydät yhteensä kuusi Antellin lounasravintolaa. Antell Piha ja Antell Asema tarjoavat lounasta Oulun keskustassa, ja lähempänä Limingintullia, Karjasiltaa tai Höyhtyää kannattaa valita Antell Poratie. Hiirosessa lounastat Antell Hyveessä ja Antell Kiilakivessä. Kempeleellä lounastajia palvelee puolestaan Antell Voimanlähde.

Siirry sivulla alaspäin ja katso kartalta, mikä Antellin Oulun seudun lounasravintoloista on lähinnä työpaikkaasi tai kotiasi.

Lounaan lisäksi aamiaista ja kahvilapalvelut

Maistuvan lounaan lisäksi voit nauttia osassa Oulun seudun ravintoloistamme virkistävän aamiaisen. Aamiaista on tarjolla Antell Asemalla, Antell Kiilakivessä ja Antell Poratiellä. Lisäksi voit aina tulla meille kahvittelemaan: nauti kahvi ja pulla kesken työpäivän tai ota suolaiset ja makeat herkut halutessasi mukaasi.

Take-away lounas Oulussa

Helpota arkeasi ostamalla lounasta mukaasi. Valikoimastamme löydät vaihtoehtoja niin etätyöläisen lounashetkeen kuin koko perheen ruokailuun. Vaihtoehdot vaihtelevat ravintolan lounaslistan ja ravintolan muun tarjonnan mukaan, joten muista tarkistaa lähimmän Antell-ravintolasi valikoima. Nappaa samalla mukaasi eväsleivät pikkunälkään, makeat herkut kahvipöytään tai välipalat harrastuksiin.

Kokous- ja koulutustilat Oulussa

Etsitkö kokoustilaa tai koulutustilaa Oulun seudulta? Tarjoamme yritysten koulutuksia ja kokouksia varten tilat, joissa on uusin tekniikka sekä oheispalvelut niin pienelle kuin isommallekin kokoukselle. Näitä ovat esimerkiksi Antell Piha keskustassa tai Antell Kiilakivi Hiirosessa. Voit tilata myös tarjoilun kokouksiin sekä koulutuksiin kauttamme aina kahveista lounaaseen.