Antell-ravintola Tower, Kuopio

«  Edellinen sivu

Upea moderni ravintolamme sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä ja on suosittu lounaspaikka alueella työskentelevien ja liikkuvien keskuudessa. Herkullisen ruoan lisäksi ravintolamme helmi on tyylikäs ravintolasali, jonka yhteydessä on kaunis kesäterassi.

Tyylikkäissä tiloissamme voimme järjestää juhla- ja kokoustilaisuuksia kaikenkokoisille ryhmille. Rakennuksessa olevat monipuoliset neuvottelutilat on varustettu modernilla tekniikalla, ja kokoustamisen yhteydessä voitte nauttia ravintolamme herkullisista tarjoiluista. Meillä vietetään paljon häitä, teemajuhlia ja isoja yritystilaisuuksia - ota yhteyttä niin suunnitellaan sinulle yhdessä ikimuistoinen juhla! Toimitamme myös tarjoiluja muualla pidettäviin juhliin, ja kauttamme saat kaikki tarvitsemasi pitopalvelut.

Antell-ravintola Towerissa nautit keittiöhenkilökuntamme itse tekemästä ruoasta, joka valmistetaan parhaista raaka-aineista. Erityisesti suosittelemme maistamaan mustikkakukkoa - savolaista erikoisuutta ja asiakkaidemme suosikkijälkiruokaa.

Palvelemme

ma - pe 8.00 - 14.30

Lounas
ma - pe 10.30 - 13.00

Katso lounaslista Anna palautetta meille Tilaa lounaslista sähköpostiin

Yhteystiedot

Antell-ravintola Tower, Kuopio
Microkatu 1, 70211 Kuopio
p. 020 770 2191

Ravintolapäällikkö
p. 020 770 2191
6910@antell.fi

Sijainti kartalla Puheluiden hinnat