Vietävän hyvää

Herkullisen helppoa arkea

Me Antellilla tiedämme, että arki on täynnä toimintaa ja vaatii paljon energiaa. Vietävän hyvää -tuotteemme tuovat hyvää oloa arkeesi ja helpottavat myös elämän juhlahetkiä. Ne on valmistettu ja valikoitu huolella sinulle, joka arvostat tuoretta ja hyvänmakuista ruokaa.

Vietävän hyvät kulkevat näppärästi mukanasi,
minne ikinä päiväsi sinut kuljettaa

Nappaa meiltä mukaasi aamiainen, lämmin lounas tai raikas salaatti, iltapäivän eväspatonki tai iltapalawrapit – Antellin vietävän hyvät eväät ovat valmiina hyppäämään mukaasi työpisteelle, kotiin tai vaikkapa piknikille. Elämän erityishetkiin voit tilata ihanat tarjottavat Antellilta. Sinä saat helpotusta juhlavalmisteluihin ja voit keskittyä olennaiseen, perheen ja ystävien seurasta nauttimiseen.

Aina tuoretta, parhaista raaka-aineista

Vietävän hyvää -tuotteemme valmistetaan aina sesongin parhaista, hyvää tekevistä raaka-aineista, jotta voisit nauttia monipuolisesta ravinnosta kiireisenäkin päivänä. Valikoimaa täydentävät valikoitujen kumppaneidemme raikkaat juomat, jogurtit ja rahkat sekä hyvää tekevät hedelmät ja pähkinät. Nappaa mukaan myös tuoreet kahvit ja hemmottelevat teet, jotka maistuvat niin eväiden kaverina kuin sellaisenaankin.

Löydä lähin ravintolasi! 

INFO

Poratie 5,
90140 Oulu
p. 020 770 2000