Lounasravintola

«  Edellinen sivu

Lounasravintola

Laadukas lounasravintola takaa hyvinvoinnin

Me Antellilla uskomme, että työntekijöiden hyvinvointi on yrityksesi tärkein voimavara. Vain hyvinvoiva henkilöstö voi kehittyä ja päästä yhdessä tavoitteisiin. Siksi haluamme, että asiakkaidemme työntekijät voivat kokonaisvaltaisesti hyvin - joka päivä.

Lounasravintola tukee työssä jaksamista

Lounasravintola on viisas investointi, sillä kaikella mitä työpisteen ulkopuolella tapahtuu, on suuri vaikutus työtehoon, työssä jaksamiseen sekä työilmapiiriin. Työpaikkaruokailun järjestäminen on paitsi teko työhyvinvoinnin eteen, myös tärkeä osa yritysmielikuvan kehittämistä.

Parhaita valintoja arkeen

Henkilöstön yhteisessä lounasravintolassa jokapäiväiset kohtaamiset ja ajatustenvaihto sujuvat luontevasti. Mahdollisuus terveelliseen lounaaseen viihtyisässä ympäristössä työkavereiden kanssa lisää työyhteisön yhteenkuuluvuuden tunnetta.

Hyvän työyhteisön arkeen kuuluu, että henkilöstöravintola mahdollistaa yksilöllisetkin ruokailutarpeet ja monenlaiset maut - kaipaa työpäivä sitten aasialaisia aromeja, vegaanisia vaihtoehtoja tai isoäidin lihapullia. Siksi Antell lounasravintolasta löytyy työntekijöille yksilöllisiä itte tehtyjä vaihtoehtoja arkeen myös aamiaisen, välipalamyynnin ja mukaan otettavien, vietävän hyvien annosten muodossa.

Kiinnostuitko ravintolapalveluistamme? Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Ota yhteyttä 

Lue lisää yhteistyömalleistamme

Yhteistyö

Miksi valita Antell yhteistyökumppaniksi?

Tilaa uutiskirje:

ota yhteyttä

Lataa opas