Juuri nyt: Käytäthän kasvomaskia sekä kertakäyttöhanskoja AINA lounas-ja kassalinjastoissa! Pidäthän turvavälin muihin asiakkaisiin ja henkilökuntaan!

Antell Round

  • Microkatu 1, 70211 Kuopio
  • 0207702196
  • antell.round@antell.fi
  • Avoinna ma–pe 8–14
  • Lounas ma–pe 10.30–13.00
  • Aamiainen ma–pe 8.00–10.00

Palvelemme toistaiseksi klo 8-14, lounas klo 10.30-13.00.

Ravintolan terveiset

Tervetuloa! Hyvät asiakkaat, muistetaan pitää turvavälit, pestään/desinfioidaan kädet ja käytetään kasvomaskia lounas- ja kassalinjastoissa. 

 

Takeaway-lounas

Poikkeustilan vuoksi toistaiseksi myös opiskelijat voivat ostaa lounaan mukaan opiskelijahinnoilla. Voit ostaa kerralla kaksi lounasta sekä sen lisäksi viedä kaverille/perheenjäsenelle kaksi lounasta (tällöin kassalla tulee esittää myös hänen opiskelijakortti). Takeaway rasioita löytyy linjastojen päältä. Henkilökuntamme opastaa mielellään paikanpäällä lisää!

HUOMIO! Toivomme että käytät kasvomaskia ravintolassamme!

Kun tulet ravintolaamme, pese/desinfioi kädet ja käytä aina kasvomaskia! Suosittelemme että käytät maskia AINA lounas- ja kassalinjastoissa, kiitos.

Hävikkiruoka

Myymme hävikkiruokaa asiakkaille kotiin edullisesti lounasajan päätyttyä vartin ajan.

Lounas – viikko 16

(19.-25.4.2021)

ANTELL ROUND Lounas klo 10.30-13.00. Käytäthän kasvomaskia sekä kertakäyttöhanskoja AINA lounas- ja kassalinjastoissa! Pidäthän turvavälin muihin asiakkaisiin sekä henkilökuntaan.

Maanantai 19.4.

  • Päivän salaatti linjastosta+lämmin lisäke (A) #
  • Härkislasagnettea (L,A) #
  • Paahdettuja jauhelihapihvejä (L,A), Pippurikastiketta (L,G*,A), Perunoita #
  • Lounasbuffet linjastosta

Tiistai 20.4.

  • Päivän salaatti linjastosta+lämmin lisäke (A) #
  • Munakoiso-kesäkurpitsamoussakaa (L,G*,A) #
  • Countrykanapataa (L,G*,A), Riisiä #
  • Lounasbuffet linjastosta

Keskiviikko 21.4.

  • Päivän salaatti linjastosta+lämmin lisäke (A) #
  • Mozzarella-pestokastiketta (L,G*,A), Pastaa #
  • Uunimakkaraa (L,G*,A), Perunoita #
  • Lounasbuffet linjastosta

Torstai 22.4.

  • Päivän salaatti linjastosta+lämmin lisäke (A) #
  • Vegaanista stifadoa (L,M,G*,Veg,A) #
  • Chilipossua (L,M,G*,A), Riisiä #
  • Inkivääri-kookoskalaa (L,M,G*,A), Perunoita
  • Lounasbuffet linjastosta

Perjantai 23.4.

  • Päivän salaatti linjastosta+lämmin lisäke (A) #
  • Kurpitsa-linssi-tofurisottoa (L,G*,A) #
  • Savulohikastiketta (L,G*,A), Pastaa #
  • Lounasbuffet linjastosta

(Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G*) Gluteeniton, valmistettu tiloissa joissa käsitellään ko. allergeenia (A) Sis. allergeeneja. Sisältää jotain seuraavista allergeeneista: munat ja munatuotteet, maito ja maitotuotteet, äyriäiset, nilviäiset, kala, maapähkinät, seesami, soija, rikkidioksidi ja sulfiitit, pähkinät, gluteenia sisältävät viljat, selleri, sinappi ja lupiini.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

ANTELL ROUND lunch 10.30-13.00 o'clock. IMPORTANT: Use a mask! Eat in restaurant or takeaway.

Monday 19.4.

  • Salad lunch (A) #
  • Broadbean-lasagnette #
  • Roasted minced meat cakes, peppersauce, potatoes #
  • Buffetlunch

Tuesday 20.4.

  • Salad lunch (A) #
  • Eggplant-zucchinimoussaka #
  • Country-chickensauce, rice #
  • Buffet lunch

Wednesday 21.4.

  • Salad lunch (A) #
  • Mozzarella-pestosauce, pasta #
  • Oven baked sausage, potatoes #
  • Buffet lunch

Thursday 22.4.

  • Salad lunch (A) #
  • Vegan stifado #
  • Chilipork, rice #
  • Ginger-coconutfish, potatoes
  • Buffet lunch

Friday 23.4.

  • Salad lunch (A) #
  • Pumpkin-lentil-tofurisotto #
  • Smoked salmonsauce, pasta #
  • Buffet lunch

(Veg) Vegan (D) Dairy free (L) Lactose free (LL) Low in lactose (G*) Gluten free, produced in facilities where the allergen is handled (A) Includes allergens. Includes some of the following allergens: eggs and egg products, milk and dairy products, shellfish, molluscs, fish, peanuts, sesame, soya, sulphur dioxide and sulphites, nuts, cereal’s containing gluten, celery, mustard and lupin.
We use meat from Finland. We will notify in writing if the origin is some other country.

Ravintolapäällikkö

Pasi  Kolehmainen

Pasi Kolehmainen

Ravintolapäällikkö
020 770 2196

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta