Antell työpaikkana

Monien mahdollisuuksien Antell

Antell on perheyritys, jonka perusti oululainen Katri Antell jo vuonna 1880. Yli 130 vuotta myöhemmin monet asiat ovat muuttuneet, mutta toimimme edelleen samoja periaatteita noudattaen kuin Katri aikoinaan. Meidät tunnetaan herkullisesta mausta, aidoista raaka-aineista, yksilöllisyydestä ja asiakkaidemme kuuntelemisesta. Tänä päivänä meitä antellilaisia on jo yli 600 ympäri Suomen.

Antell työnantajana

Perheyrittäjyys ja toisista huolehtiminen näkyy kaikessa toiminnassamme. Haluamme henkilöstömme viihtyvän ja voivan hyvin sekä kehittyvän yhdessä Antellin kanssa. Yhteistä antellilaisille on oma-aloitteisuus, avoimuus ja toisten arvostaminen. Meillä saat sopivan yhdistelmän vastuuta ja vapautta sekä mahdollisuuden käyttää omaa osaamistasi itsenäisesti ja laajasti.

Antellilla työntekijöiden vaihtuvuus on pientä. Meillä paitsi viihdytään, myös edetään uralla. Monet antellilaisista ovat tulleet taloon alun perin muuhun tehtävään ja osaamisen karttuessa vaihtaneet yhä haastavampiin rooleihin yrityksemme sisällä.

Olitpa uusi tulokas alalla tai jo pitkän työkokemuksen omaava ammattilainen, toivotamme sinut tervetulleeksi Antell-perheeseen. Meillä saat tueksesi lämminhenkisen työyhteisön, avuksesi nykyaikaiset työkalut sekä puitteet ja toimintakentäksesi kiinnostavan toimialan.

Seuraa kiinnostavia työpaikkoja avoimet työpaikat sivulta!

Vieraile myös Antellin LinkedIn-sivulla.

INFO

Poratie 5,
90140 Oulu
p. 020 770 2000