Yksi Suomen parhaista

Antell on listattu Great Place To Work –tutkimuksessa neljänä vuonna peräkkäin yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista. Tutkimus mittaa henkilöstön kokemusta työpaikastaan ja työhyvinvoinnin johtamisesta.

Antellin yrityskulttuurissa korostuvat tutkimuksen perusteella lämminhenkisyys, persoonallisuus ja aitous. Tulokset kertovat myös, että työntekijät kokevat johdon luottavan heihin ja että työntekijöille annetaan paljon vastuuta. Antellilla koetaan vahvaa yhteishenkeä ja kuuluvuutta yhteiseen Antell-perheeseen. Työntekijät myös kokevat työnsä tärkeäksi ja merkitykselliseksi. Vuonna 1880 perustettu perheyritys ponnistaa oululaisista juurista; pitkä historia ja perheyrittäjyys tuovat perinteitä ja pitkäjänteisyyttä.

Mikä erottaa Antellin muista?

Me antellilaiset olemme oma-aloitteisten ammattilaisten työyhteisö. Meillä on ainutlaatuinen yrityskulttuuri, jonka lähtökohta on, että työntekijöihin luotetaan ja vastuu jaetaan mahdollisimman lähelle asiakasta. Tämä mahdollistaa oman ammattitaidon hyödyntämisen: kokit, kondiittorit, keittiömestarit ja leipurit valmistavat ruoan ja leipomotuotteet alusta asti itse.

Antellilla itse tekeminen korostuu niin ravintoloissa kuin kahviloissakin; tällä toimintatavalla tuodaan esiin työntekijöiden ammattitaitoa ja korostetaan ammattiylpeyttä. Antell-Ravintoloissa ravintolapäälliköt, keittiömestarit ja kokit suunnittelevat itse ravintolan lounaslistan ja reseptit omien asiakkaidensa toiveiden perusteella.

INFO

Poratie 5,
90140 Oulu
p. 020 770 2000