Työ­te­ho­seu­ra Vantaa

  • Nuolikuja 6, 01740 Vantaa
  • 020 770 2262
  • 6960@antell.fi
  • Avoinna ma–to 7.45–14.00,pe7.45–13.00
  • Lounas ma–pe 11.00–12.30
  • Aamiainen  7.45–9.00

Ravintolan terveiset

Toinen toimipisteemme palvelee osoitteessa
Sarkatie 1, 01720 Vantaa, p. 020 770 2259, 6961@antell.fi

Maistuvaa huomenta

Aamiainen on päivän tärkein ateria, kertovat ravitsemusekspertit. Nauti maukas ja ravitseva aamiainen meillä!

Lounas – viikko 13

(25.-31.3.2019)

Tiistai 26.3.

  • Kalakeittoa (L, G*, A)
  • Feta-paprikapizzaa (L, A)
  • Salaattilounas kahdella proteiinilisällä
  • Ruusunmarjakiisseliä ja kermavaahtoa tai kahvi / tee (L, G*, A)

Keskiviikko 27.3.

  • Broileria massamancurry-kastikkeessa (M, G*, A)
  • Smetanaista linssi-kaalivuokaa (L, G*, A)
  • Salaattilounas kahdella proteiinilisällä
  • Marjapiirakkaa tai kahvi / tee (L, G*, A)

Torstai 28.3.

  • Sitruunalla ja persiljalla maustettua possupataa (M, G*, A)
  • Kasviksia ja papuja korma-kastikkeessa (M, G*, A)
  • Salaattilounas kahdella proteiinilisällä
  • Hedelmäjogurttia tai kahvi / tee (L, A)

Perjantai 29.3.

  • Pasta bolognesea (M, A)
  • Punajuuriburgeria ja majoneesia (M, A)
  • Salaattilounas kahdella proteiinilisällä
  • Raparperikiiseliä ja kermavaahtoa tai kahvi / tee (L, G*, A)

(Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G*) Gluteeniton, valmistettu tiloissa joissa käsitellään ko. allergeenia (A) Sis. allergeeneja. Sisältää jotain seuraavista allergeeneista: munat ja munatuotteet, maito ja maitotuotteet, äyriäiset, nilviäiset, kala, maapähkinät, seesami, soija, rikkidioksidi ja sulfiitit, pähkinät, gluteenia sisältävät viljat, selleri, sinappi ja lupiini.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen

Ravintolapäällikkö

Sari  Laasonen

Sari Laasonen

Ravintolapäällikkö
020 770 2262

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta