Juuri nyt: Ravintolat Nuolikuja ja Sarkatie olemme suljettuna 13.5 Helatorstai sekä Perjantai 14.5!

Antell Työ­te­ho­seu­ra Nuolikuja ja Sarkatie

  • Nuolikuja 6, 01740 Vantaa
  • 020 770 2262
  • antell.nuolikuja@antell.fi
  • Avoinna ma–to 8.00–14.00,pe8.00–13.00
  • Lounas ma–pe 11.00–12.30
  • Aamiainen  7.45–9.00

Ravintolan terveiset

Avaamme ovemme keskiviikkona 21.4.! Tervetuloa!

Helpota elämääsi!

Muistathan, että meiltä saat raikkaat ja monipuoliset lounas- ja välipalavaihtoehdot myös mukaan pakattuna!

Avaamme ovemme keskiviikkona 21.4.!

Tervetuloa nauttimaan itte tehdystä lounaasta taas 21.4. alkaen. Nähdään pian!

Lounas – viikko 19

(10.-16.5.2021)

13.5.- 14.5.2021 Ravintola on suljettu!

Tiistai 11.5.

  • Lohimurekepihvit (L, A), Tillikermaviilikastike (L, G*), Keitetty peruna (M, A)
  • Chili con soya (M, G*)
  • Salaattilounas kahdella proteiinilisällä
  • Vadelmarahka tai kahvi/tee (M, G*)

Keskiviikko 12.5.

  • Nakkikastike (M, G*, A), Perunat (M, G*)
  • Falafelpihvit (M, A), Kermaviilikastike (L, G*)
  • Salaattilounas kahdella proteiinilisällä
  • Herukkakiisseli tai kahvi tai kahvi / tee (M, G*)

Torstai 13.5.

Suljettu

Perjantai 14.5.

Suljettu

(Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G*) Gluteeniton, valmistettu tiloissa joissa käsitellään ko. allergeenia (A) Sis. allergeeneja. Sisältää jotain seuraavista allergeeneista: munat ja munatuotteet, maito ja maitotuotteet, äyriäiset, nilviäiset, kala, maapähkinät, seesami, soija, rikkidioksidi ja sulfiitit, pähkinät, gluteenia sisältävät viljat, selleri, sinappi ja lupiini.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Ravintolapäällikkö

Tarja  Sundström

Tarja Sundström

Ravintolapäällikkö
020 770 2262

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta