Antell Vaisala

  • Vanha Nurmijärventie 21, 01670 Vantaa
  • 020 770 2185
  • [email]
  • Open Mon–Fri 7.30–16
  • Lunch Mon–Fri 10.30–13.30
  • Breakfast Mon–Fri 7.30–9.30

Greetings from the restaurant

Antell Vaisala offers delicious lunch cooked daily in our own kitchen.

Summer schedule 27.6.-12.8.2022

  • Restaurant is open 7.30 am – 2 pm
  • Lunch 10.30 am – 1 pm

The restaurant is closed July 16-31, 2022

Takeaway to easy your day!

You can buy lunch as well as sweet and savory snacks from our restaurant.

Lunch – week 40

(3.-9.10.2022)

Welcome to a delicious lunch from mon-thu 10:30 a.m. - 1:30 p.m. fre 10:30-13:00

Wednesday 5.10.

  • Basil-tomato soup (Veg, G*, A)
  • Lemony tuna-whole wheat pasta gratin (L, A)
  • Korean BBQ-ribs (D, A), Herb roasted potato (Veg, G*, A)
  • Wild mushroom lasagna (L, A)
  • Salad proteins include variety of cheeses, seafood, fish, meat, poultry and plant-based proteins. In the Deli Salad buffet you will find three different ones every day. (Veg, D, L, LL, G*, A)

Thursday 6.10.

  • Creme ninon- pea pyre soup (L, G*, A)
  • Bratwursts, black sausage and prince sausege (D, A), Garlic cream potatoes (L, G*, A)
  • Chicken in the style of Naples (L, G*, A)
  • Stuffed eggplants and tzaziki- vegetarian (L, G*, A), Fried barley (Veg, A)
  • Salad proteins include variety of cheeses, seafood, fish, meat, poultry and plant-based proteins. In the Deli Salad buffet you will find three different ones every day. (Veg, D, L, LL, G*, A)

Friday 7.10.

  • Chicken Kebab Burger (L, A)
  • Chipotle-pulled oat burger (D, A), Spice roasted sweet potato (Veg, G*)
  • Salad proteins include variety of cheeses, seafood, fish, meat, poultry and plant-based proteins. In the Deli Salad buffet you will find three different ones every day. (Veg, D, L, LL, G*, A)
  • Orange-chocolate mousse (L, G*, A)

(Veg) Vegan (D) Dairy free (L) Lactose free (LL) Low in lactose (G*) Gluten free, produced in facilities where the allergen is handled (A) Includes allergens. Includes some of the following allergens: eggs and egg products, milk and dairy products, shellfish, molluscs, fish, peanuts, sesame, soya, sulphur dioxide and sulphites, nuts, cereal’s containing gluten, celery, mustard and lupin.
We use meat from Finland. We will notify in writing if the origin is some other country.

Tervetuloa herkulliselle ja ravitsevalle lounaalle ma-to klo 10:30 - 13:30 pe klo 10:30-13:00

Keskiviikko 5.10.

  • Basilika-tomaattikeitto (Veg, G*, A)
  • Sitruunainen tonnikala-täysjyväpastagratiini (L, A)
  • Korean BBQ-ribs (M, A), Yrttipaahdettua perunaa (Veg, G*, A)
  • Metsäsienilasagne (L, A)
  • Salaatti Proteiinit ovat erilaisia ​​juustoja, äyriäisiä, kalaa, lihaa, siipikarjaa ja kasviperäisiä proteiineja. Deli-salaattibuffetista löydät kolme erilaista joka päivä. (Veg, M, L, VL, G*, A)

Torstai 6.10.

  • Creme ninon- hernesosekeitto (L, G*, A)
  • Bratwursteja, mustaamakkaraa ja prinssinakkeja (M, A), Valkosipuliperunat (L, G*, A)
  • Kananpoikaa Napolin tapaan (L, G*, A)
  • Täytetyt munakoisot ja tzaziki (kasvis) (L, G*, A), Paistettua ohraa (Veg, A)
  • Salaatti Proteiinit ovat erilaisia ​​juustoja, äyriäisiä, kalaa, lihaa, siipikarjaa ja kasviperäisiä proteiineja. Deli-salaattibuffetista löydät kolme erilaista joka päivä. (Veg, M, L, VL, G*, A)

Perjantai 7.10.

  • Kanakebab burger (L, A)
  • Chipotle-pulled oat burger (M, A), Maustepaahdettu bataatti (Veg, G*)
  • Salaatti Proteiinit ovat erilaisia ​​juustoja, äyriäisiä, kalaa, lihaa, siipikarjaa ja kasviperäisiä proteiineja. Deli-salaattibuffetista löydät kolme erilaista joka päivä. (Veg, M, L, VL, G*, A)
  • Appelsiini-suklaa mousse (L, G*, A)

(Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G*) Gluteeniton, valmistettu tiloissa joissa käsitellään ko. allergeenia (A) Sis. allergeeneja. Sisältää jotain seuraavista allergeeneista: munat ja munatuotteet, maito ja maitotuotteet, äyriäiset, nilviäiset, kala, maapähkinät, seesami, soija, rikkidioksidi ja sulfiitit, pähkinät, gluteenia sisältävät viljat, selleri, sinappi ja lupiini.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Restaurant manager

Raisa  Peippo

Raisa Peippo

Restaurant manager
0207702185

Give us feedback

We would love to hear your opinion about us, our products and services. Please leave your comment by using the link below.

Give us feedback