Antell Venla

  • Cygnaeuksenkatu 1, 40100 Jyväskylä
  • 0207702181
  • antell.venla@antell.fi
  • Avoinna ma–pe 8.00–14.30
  • Lounas ma–pe 10.30–13.00
  • Aamiainen ma–pe 8–9.30

Lounas – viikko 9

(24.2.-1.3.2020)

Tiistai 25.2.

  • Lammas-paprikapata (L, G*, A)
  • Hernekeitto ja laskiais pullanen (M, A)
  • Punajuuri-vuohenjuustopaistos (L, G*, A)
  • Kevyesti palvattu kalkkunasalaatti (M, G*, A)
  • Laskiaispullanen (L, A)

Keskiviikko 26.2.

  • Särkipihvit ja tillikermaviili (L, A)
  • Nakkikastike ja palsternakka-perunamuusi (L, G*, A)
  • Hapanimelä tofu-kasvisvuoka (M, G*, A)
  • Kreikkalainen salaatti (L, G*, A)
  • Mansikkakiisseli ja vaniljakerma (L, G*, A)

Torstai 27.2.

  • Broileria currykastikkeessa (L, G*, A)
  • Pehtoorin perunavuoka (L, G*, A)
  • Falafel-pihvit ja hernetsatsiki (L, G*, A)
  • Kana teriyaki salaatti (L, G*, A)
  • Boysenmarjarahka (L, G*, A)

Perjantai 28.2.

  • Maissikananfilee ja paholaisen hilloke (M, G*, A)
  • Borssi keitto jauhelihasta (M, G*, A)
  • Mifu-sieni moussaka (L, G*, A)
  • Talon salaatti (L, G*, A)
  • Vaniljajäätelö ja hillo (L, G*, A)

(Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G*) Gluteeniton, valmistettu tiloissa joissa käsitellään ko. allergeenia (A) Sis. allergeeneja. Sisältää jotain seuraavista allergeeneista: munat ja munatuotteet, maito ja maitotuotteet, äyriäiset, nilviäiset, kala, maapähkinät, seesami, soija, rikkidioksidi ja sulfiitit, pähkinät, gluteenia sisältävät viljat, selleri, sinappi ja lupiini.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Ravintolapäällikkö

Jaana  Mononen

Jaana Mononen

Ravintolapäällikkö
0207702181

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta