Yrityksille

Henkilöstöravintolan valinta on suuri investointi, joka tarjoaa yritykselle lukuisia etuja. Henkilöstöravintolan avulla työnantaja voi viestittää välittävänsä työntekijöidensä terveydestä ja hyvinvoinnista. Laadukas henkilöstöravintola onkin tärkeä osa yritysimagoa: se toimii rekrytointivalttina potentiaalisille työntekijöille sekä kertoo muille sidosryhmille yrityksen arvoista.

Haluamme kutsua sinut kuulemaan lisää henkilöstöravintolapalveluistamme. Jätä yhteystietosi ja tule kanssamme lounaalle keskustelemaan lisää siitä, kuinka me Antellilla toteuttaisimme sinun yrityksesi henkilöstöravintolapalvelut.

Tule kanssamme lounaalle 

Miksi yrityksen kannattaa investoida
omaan henkilöstöravintolaan?

Henkilöstöravintola ei ainoastaan edesauta henkilöstön hyvinvointia, vaan myös helpottaa ruokailun järjestämistä. Lisäksi henkilöstöravintolaan investointi on taloudellisesti järkevä ratkaisu. Kun henkilöstö ruokailee henkilöstöravintolassa, ruokataukoihin käytettävä aika lyhenee ja tuottavaan työhön käytettävä aika pitenee.

Henkilöstöravintolasta on moneksi: tilojen tehokäyttö lounasajan ulkopuolella parantaa ravintolan käyttöastetta huomattavasti. Henkilöstöravintolan kautta hoituu kätevästi muun muassa edustustarjoilut, aamiainen sekä kahvila- ja aulapalvelut. Lisäksi tiloja voidaan hyödyntää kokoustilana.

Halutessaan yritys voi avata ravintolan ovet myös talon ulkopuoliselle kävijöille, jolloin ruokailijamäärän kasvu parantaa ravintolan käyttöastetta tuoden taloudellista etua. Kustannussäästöjä syntyy myös, kun asiakasyritys saa keskittyä omaan ydinosaamiseensa ja ravintolapalvelut on ulkoistettu luotettavalle yhteistyökumppanille. Yritykset saavat lisäksi veroetua tukiessaan henkilöstön ruokailua.

Tule kanssamme lounaalle kuulemaan lisää henkilöstöravintolapalveluistamme yrityksille.

Lue lisää Antellin henkilöstöravintoloista yrityksille! 

Mitä tulee ottaa huomioon
henkilöstöravintolapalvelua ostaessa?

Suurten investointien yhteydessä sopimustekniset asiat varmistavat sujuvan yhteistyön ja takaavat laadukkaan palvelun. Henkilöstöravintolapalvelua ostettaessa kannattaakin huomioida seuraavat seikat:

  • Pitkät sopimukset motivoivat ravintolahenkilökuntaa kehittämään palvelua. Pidempi yhteistyö hitsaa organisaatiot ikään kuin yhteen, mikä mahdollistaa asiakkaalle aidosti yksilöllisen palvelun; 
  • Yhteistyön mutkattomuuden takaamiseksi kannattaa laatia tarkat sopimukset. Vastuut, kesto ja yksityiskohdat eritellään; 
  • Antell soveltaa pääasiassa kahta sopimusmallia: riskisopimusta ja hoitovastuusopimusta. Riskisopimuksessa palveluntarjoaja toimii omalla riskillä asiakasyrityksen tiloissa kantaen taloudellisen vastuun. Hoitovastuusopimuksessa ravintolan toiminnasta aiheutuvat kustannukset ovat palvelun tilaajan, eli asiakasyrityksen, vastuulla.

Lue lisää, miksi Antell kannattaa valita yrityksesi henkilöstöravintolapalveluiden tuottajaksi!

Antell-henkilöstöravintolat tukevat
asiakkaidensa vastuullisuusstrategiaa

Antellille on kunnia-asia toimia vastuullisesti ja täten tukea asiakasyrityksiä kohti vastuullisempia valintoja. Toimintaa ohjaavat ekologiset periaatteet: ravintolat pyrkivät jatkuvasti vähentämään ruokahävikkiä huolellisen suunnitteluprosessin ja ruoan jaksottaisen valmistamisen avulla. Lisäksi hiilijalanjäljen pienentäminen sekä energiatehokkuuden parantaminen ovat tärkeitä kehityskohteita.

Aidoista ja puhtaista raaka-aineista itte tehty ruoka laskee raaka-ainekustannuksia ja huomioi taloudellisen vastuun myös pidemmällä tähtäimellä – terveellinen ruoka vähentää sairaspoissaolojen määrää. Lisäksi henkilöstöravintoloiden monipuolinen valikoima parantaa sosiaalista vastuuta: henkilöstöravintolassa hyväksi havaitut terveelliset vaihtoehdot on helppo ottaa osaksi omaa elämää. Ruokailu tulee nähdä myös sosiaalisen hyvinvoinnin ja töistä palautumisen lähteenä.

Lupauksemme:

  • ensiluokkainen tuotteiden laatu, asiakaspalvelu ja toiminnan kehittäminen
  • avoin ja läheinen kumppanuussuhde asiakasyrityksen kanssa
  • ei rajoittavia konsepteja
  • sata erilaista lounaslistaa päivittäin

Tule kuulemaan lisää henkilöstöravintolapalveluistamme lounaan äärelle!

Tule kanssamme lounaalle 

Referenssit

Olemme ylpeitä asiakkaistamme. Tutustu referensseihimme!

Aidosti hyvää - blogi

05.12.2018
Syö aamiaista – nukut paremmin

13.07.2018
Hyvä työympäristö tukee koko yhteisön tavoitteita

26.06.2018
Aloita loma puhtaalta työpöydältä

05.06.2018
Kuinka huomioida laatutekijät johtamisessa?

15.05.2018
Näin laadukkaan lounaan vaikutukset näkyvät

Ladattavat materiaalit

Tutustu maksuttomiin asiantuntijamateriaaleihimme!

Tilaa uutiskirje:

OTA YHTEYTTÄ

Lataa opas