Aidosti hyvää -blogi

10.02.2016

Henkilöstöravintolan hyödyt työntekijälle

Henkilöstöravintola voidaan nähdä työsuhde-etuna, josta on hyötyä sekä työnantajalle että työntekijälle. Tekniikan kehittymisen ja työelämän murroksen myötä työnteko on viime vuosina muuttunut radikaalisti. Henkilöstöravintoloiden tulee vastata sekä työntekijöiden että työnantajien muuttuneisiin tarpeisiin tarjoamalla asiakkaidensa tarpeita vastaavia palveluita.

Lue lisää

Kirjoittaja: Antellin tiimi

27.01.2016

Henkilöstöravintolan vaikutus työnantajamielikuvaan

Henkilöstöravintolalla on suuri vaikutus yrityksen työnantajamielikuvaan. Tämän päivän työntekijät tuntevat arvonsa ja osaavat vaatia työnantajiltaan henkilöstön työhyvinvointiin panostamista ihan eri tavalla kuin ennen. Työntekijöiden terveelliseen ruokavalioon ja ruokailurytmiin kannustaminen onkin yksi konkreettisimmista välittämistä osoittavista keinoista.

Lue lisää

Kirjoittaja: Antellin tiimi

18.01.2016

Henkilöstöravintolan hyödyt työnantajalle

Henkilöstöravintola voidaan nähdä työsuhde-etuna, josta on hyötyä sekä työnantajalle että työntekijälle. Tekniikan kehittymisen ja työelämän murroksen myötä työnteko on viime vuosina muuttunut radikaalisti. Henkilöstöravintoloiden tulee vastata sekä työntekijöiden että työnantajien muuttuneisiin tarpeisiin tarjoamalla asiakkaidensa tarpeita vastaavia palveluita.

Lue lisää

Kirjoittaja: Antellin tiimi

11.01.2016

Tervetuloa Antellin Aidosti hyvää -blogiin!

Tässä blogissa me antellilaiset sekä vierailevat asiantuntijat julkaisemme kiinnostavia ja ajankohtaisia artikkeleita mm. henkilöstöravintolatoimintaan sekä henkilöstön hyvinvointiin liittyen.

Lue lisää

Kirjoittaja: Antellin tiimi