Aidosti hyvää -blogi

20.12.2017

Antellin jouluterveiset - Katsaus menneeseen ja tulevaan vuoteen

Vuoden 2017 lähestyessä loppuaan on hyvä aika katsoa menneeseen ja raottaa hieman, mitä ensi vuosi tuo tullessaan.

Lue lisää

Kirjoittaja: Antellin tiimi

15.12.2017

Kuinka nauttia vuoden viimeisistä viikoista? 3 vinkkiä rauhallisempaan joulunodotukseen

Jouluun valmistautuminen voi tuntua loputtomalta tehtävälistalta - ensin joululahjat, sitten siivous, koristelut ja kaiken päälle vielä jouluruoat.Vaikka joulupuuhastelu olisikin mieluisaa, voi kaiken tekemisen keskellä olla vaikea rauhoittua nauttimaan hetkestä. Listasimme tähän artikkeliin kolme konstia, joilla ennätät vielä varmistaa itsellesi levollisemman joulunodotuksen.

Lue lisää

Kirjoittaja: Antellin tiimi

09.11.2017

Kaamoskauden hyvinvoinnin kulmakivet – näin pidät mielen virkeänä työpäivän aikana

Vaikka työhön olisi muuten tyytyväinen, voivat talvikuukausien työpäivät tuntua tahmeilta. Jos olo on jatkuvasti sumuinen tai tokkurainen, on aika ottaa hetki omaan hyvinvointiin panostamiseen. Millaisia valintoja työpäivän aikana voisi tehdä olon helpottamiseksi?

Lue lisää

Kirjoittaja: Antellin tiimi

13.10.2017

Muistilista unohtumattoman tapahtuman järjestämiseen

Onko vastuullasi järjestää aamiaistilaisuus, konferenssi, palaveri tai muu vastaava tapahtuma? Vai aiheuttaako päänvaivaa lähestyvä pikkujoulukausi? Tapahtuman järjestäminen on jännittävä kokemus, jonka suunnitteluhetkiin on mukava panostaa.

Lue lisää

Kirjoittaja: Antellin tiimi

05.10.2017

Antellin aamiaisseminaari tarjosi eväitä muuttuvaan työelämään

Työelämän nopea murros koskettaa meitä jokaista. Työnteon irtautuessa totutuista rakenteista, ajasta ja paikasta, täytyy myös johtamisen ja työhyvinvoinnin mittaamisen muuttua. Syyskuussa järjestetyissä Antellin aamiaisseminaareissa asiantuntijat johdattivat osallistujat pohtimaan työelämän muutoksia. Aamun aikana kotimaisista raaka-aineista valmistetun runsaan brunssin äärellä syntyi uusia oivalluksia – ei valmiita vastauksia.

Lue lisää

Kirjoittaja: Antellin tiimi