Aidosti hyvää -blogi

30.05.2017

Miten henkilöstöravintolan ruokalistat syntyvät?

Antellin ravintoloissa on tarjolla yli sata erilaista lounaslistaa joka päivä. Koska toiminta perustuu avoimuuteen ja läheiseen kumppanuuteen asiakasyritysten kanssa, ei ravintoloiden toimintaa haluta myöskään rajoittaa tiukoilla konsepteilla, vaan tarjoama toteutetaan yksilöllisesti asiakkaiden tarpeita vastaaviksi. Arjen päätökset ravintoloissa tekevätkin juuri ne ihmiset, jotka ovat suoraan tekemisissä asiakkaiden kanssa.

Lue lisää

Kirjoittaja: Antellin tiimi

17.05.2017

Puhtautta ja aitoja makuja - Miten kotimaisuus näkyy Antellin tarjonnassa?

Kotimainen laatu yhdistyy mielikuvissamme puhtauteen, luonnonmukaisuuteen sekä luotettavuuteen. Suomalaista keittiötä kuvastavatkin hyvin puhtaat ja selkeät maut, tuoksut ja värit. Antellin keittiöissä kotimaisuus tarkoittaa sitä, että tarkasti valittujen raaka-aineiden alkuperään voi aina luottaa ja laadukkaista raaka-aineista tehty ruoka myös maistuu aidosti siltä, miltä pitääkin.

Lue lisää

Kirjoittaja: Antellin tiimi

04.05.2017

Henkilöstöravintola mukana arjessa ja juhlassa

Henkilöstöravintolan merkitys yrityksen työntekijöille on selkeä – maistuva ruoka houkuttelee työntekijöitä ylläpitämään säännöllistä ruokarytmiä ja syömään terveellisesti, parantaen siten vireystilaa ja työssä jaksamista. Henkilöstöravintola voi kuitenkin olla paljon enemmän kuin pelkkä pysähdyspaikka lounaalle. Parhaimmassa tapauksessa henkilöstöravintola tukee työntekijän arjessa jaksamista työajan ulkopuolellakin.

Lue lisää

Kirjoittaja: Antellin tiimi

26.04.2017

Välipalaistumisen vaikutukset henkilöstöravintolan toimintaan

Arjen muuttuessa yhä hektisemmäksi myös ruokailutottumukset ovat muuttuneet. Yhä useammin valloilla oleva ”eletään hetkessä” -asenne johtaa siihen, ettei säännöllinen ruokailu enää mahdu osaksi päivän suunnitelmia. Tutkimusten mukaan tämä ilmiö näkyy etenkin nuorten, alle 40-vuotiaiden henkilöiden keskuudessa.

Lue lisää

Kirjoittaja: Antellin tiimi

12.04.2017

Miten tehdä brändista relevantti?

Brändi on yrityksen tärkein omaisuuserä ja keino tehdä kannattavaa kasvua. Mitä brändillä oikeastaan tarkoitetaan ja miksi brändin tulisi kuulua jokaisen johtoryhmän agendalle? Muun muassa näitä aiheita käsittelemme tässä artikkelissa.

Lue lisää

Kirjoittaja: Antellin tiimi