Aidosti hyvää -blogi

21.02.2017

Motivoitunut keittiömestari on avain iloiseen ja asiakaslähtöiseen ravintolaan

Hyvä ruoka määrittää hyvän ravintolan, mutta kuka ravintoloissa määrittää hyvän ruuan? Jokaisen annoksen takana on ravintolan henkilökunta, joka jatkuvasti etsii uusia ideoita tarjoillakseen asiakkailleen entistä parempaa ja maistuvampaa ruokaa. Henkilökunnasta keittiömestari on se asiakkaiden kanssa päivittäin keskusteleva ruokien sankari, joka valvoo, että jokainen tarjoiltava ruoka saavuttaa täyden potentiaalinsa.

Lue lisää

Kirjoittaja: Antellin tiimi

07.02.2017

Onnea Suomi! Miten Suomi 100 näkyy Antell-ravintoloissa?

Antell juhlistaa Suomen merkkipäivää ravintoloissaan koko juhlavuoden ajan, mutta varsinaista juhlaviikkoa vietämme marras-joulukuussa 2017. Suomen satavuotisjuhlavuosi tulee näkymään Antellin toiminnassa monin eri tavoin, erityisesti kokous- ja edustustarjoiluissa. Tässä artikkelissa avaamme hieman tarkemmin, mitä juhlavuosi tuo tullessaan.

Lue lisää

Kirjoittaja: Antellin tiimi

31.01.2017

Edustustarjoilut auttavat tekemään lähtemättömän vaikutuksen

Tapahtumatarjoilut jäävät perinteisesti kaikkien vieraiden mieleen. Vaikuttavat tarjoilut auttavat varmistamaan, että tilaisuudesta jää osallistujille positiivinen mielikuva. Ruoka sen kaikissa muodoissaan on lähellä ihmisten sydämiä ja siten myös hyvä kanava yrityksille tehdä lähtemätön vaikutus. Tarjoilut ovat tehokas ja vaikuttava keino tuoda sidosryhmät lähemmäksi sekä yritystänne että arvojanne.

Lue lisää

Kirjoittaja: Antellin tiimi

17.01.2017

Mitä ottaa huomioon henkilöstöravintolaa hankkiessa tai vaihtaessa?

Uuden henkilöstöravintolan hankinta tai nykyisen palveluntarjoajan vaihto on aina iso päätös, jolla on vaikutusta lähes jokaisen yrityksessä työskentelevän arkeen. Siksi henkilöstöravintolapalveluita tarjoavia yrityksiä vertaillessa tulee kiinnittää huomiota useisiin kriteereihin.

Lue lisää

Kirjoittaja: Antellin tiimi

21.12.2016

Antellin jouluterveiset - Katsaus menneeseen ja tulevaan vuoteen

Vuoden vaihtuessa on hyvä pysähtyä hetkeksi menneen vuoden tapahtumiin ja toisaalta raottaa, mitä kaikkea ensi vuosi tuo tullessaan.

Lue lisää

Kirjoittaja: Antellin tiimi