Aidosti hyvää -blogi

14.12.2016

Itte tehty - trendi jo vuodesta 1880

Antellin itte tehty tarkoittaa puhtaista ja aidoista raaka-aineista valmistettua laadukasta, käsintehtyä ruokaa, joka maistuu, näyttää, tuoksuu ja tuntuu hyvältä. Kun ruoka on omassa keittiössä itte tehty, tiedämme mistä se on peräisin sekä miten ja kuka sen on valmistanut.

Lue lisää

Kirjoittaja: Antellin tiimi

30.11.2016

Siivet - Johtaminen Antellilla

Esimiestyöllä on suuri vaikutus paitsi työntekijän tehokkuuteen ja ammatilliseen kehittymiseen, mutta myös hänen arkeensa ja hyvinvointiinsa. Jokaisella meistä on luontainen halu oppia uutta ja ymmärtää ympärillämme tapahtuvia asioita. Onnistumiset luovat iloa ja hyvinvointia ympärillemme, mikä parhaimmassa tapauksessa näkyy positiivisesti myös yrityksen tuloksessa. Toisaalta myös epäonnistumiset kasvattavat ja niiltä ei voi täysin välttyä.

Lue lisää

Kirjoittaja: Antellin tiimi

26.10.2016

Arvot ohjaavat Antellin toimintaa

Antellin arvot määriteltiin edellisen kerran 25 vuotta sitten. Yrityksen toiminta ja koko ympäröivä maailma on kuitenkin muuttunut näiltä ajoilta huomattavasti. Aiemmin määriteltyjen arvojen koettiin olevan edelleen erittäin tärkeitä, mutta ne eivät ohjanneet tekemistä kohti tavoitteita.

Lue lisää

Kirjoittaja: Antellin tiimi

18.10.2016

Ympäristön huomioiminen henkilöstöravintolassa

Ihmisten ajatusmaailmat ovat muuttuneet viimeisten vuosien aikana vihreämpään ja ekologisempaan suuntaan. Myös yrityksissä liiketoiminnan kestävyydestä ja yritysvastuullisuudesta on tullut osa lähes jokaisen yrityksen tavoitteita. Henkilöstöravintoloissakin toiminnan ekologisuuteen voidaan vaikuttaa monella eri tavalla.

Lue lisää

Kirjoittaja: Antellin tiimi

20.09.2016

Terveelliset edustus- ja palaveritarjoilut

Edustus- ja palaveritarjoilut muodostavat lounaan lisäksi merkittävän osan henkilöstöravintolan palvelutarjonnasta. Viimeisimmillä trendeillä on vaikutusta myös näiden sisältöön. Palaveritarjoilut eivät muodostu enää pelkästä kahvista ja pullasta. Viime aikoina erityisesti terveellisyys ja ravintoainerikkaus ovat nostaneet päätään juoma- ja ruokavalinnoissa.

Lue lisää

Kirjoittaja: Antellin tiimi