Aidosti hyvää -blogi

28.06.2016

Ruokahävikin vähentäminen henkilöstöravintolassa

Ruokahävikin vähentäminen on kansantaloudellisesti merkittävä ekologinen teko. Se on asia, joka kiinnostaa niin kuluttajia kuin yrityksiä. Kestävän kehityksen tukeminen on yrityksen maineen sekä liiketoiminnan kannalta kannattavaa. Vastuullisuuteen panostamalla saadaan aikaan kustannussäästöjä esimerkiksi energiankulutusta tai hävikkiä vähentämällä.

Lue lisää

Kirjoittaja: Antellin tiimi

21.06.2016

Henkilöstöravintolan viihtyisyys luodaan monilla eri tekijöillä

Käsittelimme jo aiemmassa artikkelissamme hieman sitä, mitkä tekijät vaikuttavat henkilöstöravintolan viihtyisyyteen. Tässä artikkelissa kerromme lisää siitä, millä asioilla hyvän ruoan ja ammattitaitoisen henkilökunnan lisäksi voidaan vaikuttaa viihtyisyyteen.

Lue lisää

Kirjoittaja: Antellin tiimi

07.06.2016

Vastuullisuusstrategian toteuttaminen henkilöstöravintolassa

Yritystoiminnan vastuullisuus ei ole enää pitkään aikaan ollut pelkästään suurten yritysten maineen säilyttämistä sijoittajien ja kuluttajien silmissä. Yhteiskunnan taloudellisen, ekologisen ja sosiaalisen vastuun tukeminen ja kestävän liiketoiminnan rakentaminen kuuluu nykypäivänä yhä useamman yrityksen tavoitteisiin.

Lue lisää

Kirjoittaja: Antellin tiimi

10.05.2016

Mistä henkilöstöravintolan laatu koostuu?

Henkilöstöravintolan laadulla on suuri vaikutus työntekijöiden jaksamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, mutta myös ravintolan käyttöasteeseen eli syöjien määrään. Jos ravintolan tarjonnassa tai palvelun laadussa on puutteita, ei henkilöstöravintolaan ole kovin mukavaa mennä ruokailemaan ja palautumaan työnteosta.

Lue lisää

Kirjoittaja: Antellin tiimi

03.05.2016

Mitkä tekijät vaikuttavat henkilöstöravintolan viihtyisyyteen?

Henkilöstöravintolaan tullaan lähtökohtaisesti syömään, mutta ruokailu on, paitsi lakisääteinen ateriointitauko, myös sosiaalinen tapahtuma työpäivän lomassa. Henkilöstöravintolassa viihtyminen on hyvän ruoan, palvelun ja asiakaskokemuksen lopputulema.

Lue lisää

Kirjoittaja: Antellin tiimi